Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Annak mi értelme hogy iskolás...

Annak mi értelme hogy iskolás gyerek covid miatt 2 hétre otthon van (osztályával együtt) de a szüleik mehetnek ahova akarnak (munka stb) velük a kutya se törődik?

Figyelt kérdés

Iskolás diák, igazolt covid +. Két hét karantén. Nem csak neki, hanem az egész osztályának is.

De a SZÜLEI, azok akik a szaros lakótelepi kutyaólban élnek vele együtt, azoknak nincs karantén, azok mehetnek ahova akarnak. Munka bolt akárhova.

Ennek így akkor mi az értelme? A szülei nem lesznek tán fertőzöttek (egy fürdő egy WC stb)?

De. Nem hordják szét a fertőzést? Munkahely közlekedés stb?

De. Mégis velük a kutya se törődik.

Ennek értelme?

2020. okt. 22. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Természetesen semmi értelme, de nem tudsz/tudunk rajta változtatni.

Vagyis tudnánk, ha az emberek nem lennének beszarva ennyire és nem lennének megvehetők 1 zsák krumplival. 🤷🏻‍♂️

2020. okt. 22. 09:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Még cifrább eset, amikor rosszul levő Pistikét letesztelik megállapítják hogy covid, és értesítik az iskolát hogy X osztály múlt hét szerdától karanténban van. Most. Ma.

És akkor már le is ment a karantén jó része mert 1 hét késéssel szóltak erről. Persze a diákok bejártak + ezer helyre jártak elvileg akár fertőzötten...

Ennek értelme?

2020. okt. 22. 09:54
 3/8 anonim ***** válasza:
40%

Ismerősöm szoc otthonban dolgozik. Kib***ott beteg volt, úgy köhögött, hogy rossz volt hallgatni.

Azt mondta neki a főnök, hogy nem mehet táppénzre(!), mert nem covid (de ha covid lenne, akkor nem is járna ugye táppénz).

Annak mi értelme van, hogy a 70-90+ os idősek (mindegyik alapbetegséggel) közé beviszel egy egyszerű megfázást? Amibe simán meghalhat egy gyenge immunrendszerrel bíró ember. Teljesen értelmetlen az összes intézkedés. 11-ig nem fertőz a vírus? Focimeccsen, sporteseményen megint nem? Iskolában a teremben nem, de szünetben igen?

Lezárások, szigorítás ellenére folyamatosan növekszik az esetek száma (amit amúgy szarrá manipulálnak), akkor miért kell ellehetetleníteni mindenkit?

2020. okt. 22. 10:01
 4/8 A kérdező kommentje:

"hogy nem mehet táppénzre(!"

Az mit jelent hogy "nem mehet" ? Az illető is egy kapitális beszari birka lehet. Hát ha engem az orvosom táppénzre vesz onnantól tp-na vagyok, a főnök meg bekaphatja. Mit tehet? Rúgjon ki. (ha lejárt a TP persze , addig nem tud, max a felmondást közölheti, de a felmondás maga nem indul el...)

Birkák az ilyenek.

2020. okt. 22. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
4 Vagy csak szüksége van a munkájára.
2020. okt. 22. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:
3, na már látom a következő kérdést, amiben a kommentedet teszi fel kérdésnek. :D
2020. okt. 22. 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is tettem ki ma egyet, amibe belefoglaltam a saját kommentem. Lehet, hogy azt láttad esetleg?
2020. okt. 22. 13:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, nem úgy értettem, hetes, hanem, hogy a kérdező volt, hogy egy kommentet elolvasva kiírt egy kérdést amibe belefoglalta a kommentet és, hogy lehet, hogy a Tieddel is ezt teszi majd.
2020. okt. 22. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!