Ufonak hivnak az osztálytársaim mit tegyek?
Utálom őket,mindegyiket
Legszivesebben nem járnék oda dehát más választásom nincs nagyon messze van a suli meg amúgy is...
Egy srácot is szekálnak és mondta hogy rájuk hivja a zsarukat,és ők elkezdtek gúnyolodni hogy egész nap a zsarukat várták,és még nekik áll fejjebb...
Én se szeretem azt a srácot de már sajnálom mert mindenki bántja,ha kétségbeesésében sirni kezd mindenki köré megy és jobban elkezdik,de a tanárok hiába szólnak mindennap egy rémálom neki
Van egy másik srác ő neki mindig szanaszét dobáljak a cuccait kiboritják az üvegét és ő még képes jóban lenni velük,mondjuk mi más választása van mer aki nincs jóban velük az áldozat
Azt hiszik amit csinálnak vicces pedig nem
Ami a legidegesítőbb hogy egyik sem cigány csak az egyik félig és cigányul beszélnek közbe lefogadom azt sem tudják mit jelent..
Már 2 intőjük van ha jól tudom mert év elején egy tanárt bevettek egy csoportba(jól néz ki) és gondolom ..hát ..tetszik nekik
Utána pedig kést hoztak a suliba
De nem,ők igy sem fejezik be ,nemrég egy barátnőm privát üzenetét tették nyilvánossá és mikor nem jött suliba kibeszélték hogy biztos ezért nem jött mert hogy lehet ennyire megharagudni ez is nekik állt fejjebb
Külön mind normálisak de egybe kész káosz az egész
Az egyik barátnőm aki egyébként normális az egyik ilyen gyerekbe szerelmes.....
Ha az egyik srác öccsét bántani merik azt megöli az összes a suliban..
Mégis mit tegyünk??
Telefonálj haza, ahogy én szoktam
ET
Ufó? És akkor mi van? Nálunk volt E.T., Coca, Dugó, Cserpák, Törpe, Bambi, Tücsök, és rengeteg Köcsög.
Ezentúl, ha valaki beszól, üvölts rá jó hangosan: -Mi van köcsög, nem tudod, hogy én Ufó vagyok!?
Szerintem az a kulcs ilyenkor, hogy összefogtok egymással.
Azért mernek titeket betámadni, mert ti valószínűleg egyedül vagytok egész nap, ezért könnyű prédának minősültök.
A kést viszont mindenképp jelenteni kell, mert az már túlmutat a gyerekes csínytevéseken...
Amíg csak így hívnak addig ne foglalkozz velük. Megunják majd, meg most mi van akkor ha így hívnak?? Őket minősíti ez a viselkedés nem pedig téged.
Ha meg piszkálódnak szólj a szülőknek. Nekem ugyan nincs gyerekem, de ha lesz majd és ilyennel haza állítana, hogy őt piszkálják a suliba én nem a gyerekkel, hanem a gyerek apjával beszélném meg a dolgokat, rosszabb esetben értelmet verek én az apjába, hogy ne felejtse el a saját gyerekét megnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!