Miért olyan illedelmes az osztálytársnőm? 18/l
Van az osztálycsoport, pontosabban kettő van, egyikben van ofő, másikban nincs. Na a többiekkel mindenféle vicces hülyeséget megosztunk, és kvázi ott folytjuk le azokat az írásban történő hülye beszélgetéseket, amiket az iskolában tennénk.
Ez a csajszi ritkán szólal meg és ritkán ír a csoportba. Egyébként mindkét csoportban baromkodunk, jófej az ofőnk, szóval egyikben sincs különbség. A lány, amikor ír a csoportba, azt mindig a lehető legjobb helyesírással teszi, soha nem használ rövidítéseket, mint a "h" vagy "nm", és amikor telefonról ír, akkor is ékezetet használ, ami szóra nem került véletlenül ékezet, azt kijavítja. És ott, de privátban is, mert kellett tőlem valami jegyzet, így írt:
"Szia!
Elnézést kérek, amiért zavarlak. Szeretném megkérdezni, hogy a történelem órán során írt jegyzetet, kérlek, le tudnád fotózni nekem?"
Nem tudott zoom-ba belépni és tudja, hogy én mindig jegyzetelek, ezen kívül a csoportba beírta már a kérdést, hogy valaki elküldené e az anyagot, de senki nem reagált, ezért írt nekem.
"soha nem használ rövidítéseket, mint a "h" vagy "nm"
Ez az igényesség bizony dicsérendő.
Elég ronda dolog, hogy azért, mert nem "hancúrozik" veletek virtuálisan,
képesek egyesek nem átadni neki az anyagot.
Ő biztos megtenné.
Nagyon nem tisztességes ilyen veszélyes időkben valakit csak azért kizárni a legfontosabb információkból, mert zárkózottabb és igényes.
Jól nevelt :)
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy más nem lenne az :D
"Mi az a "nm"?"
Azt jelenti, hogy nincs mit
A csoport elsődleges és legfőbb feladata, hogy tanuljanak,
egymást is segítsék.
Nem tudhatjátok, hogy milyen gondjai vannak, hogy nincs kedve
belépni a jópofáskodásba.
Nem tudhatjátok, hogy otthon van-e beteg, a családban vannak-e gondok, stb.
Semmit sem tudtok róla, csak azt, hogy tanul, nagyon igényes, és hogy
pl. nincs ideje az oldott közjátékokban való részvételre.
Fogadjátok el, hogy ő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!