Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért olyan illedelmes az...

Miért olyan illedelmes az osztálytársnőm? 18/l

Figyelt kérdés

Van az osztálycsoport, pontosabban kettő van, egyikben van ofő, másikban nincs. Na a többiekkel mindenféle vicces hülyeséget megosztunk, és kvázi ott folytjuk le azokat az írásban történő hülye beszélgetéseket, amiket az iskolában tennénk.

Ez a csajszi ritkán szólal meg és ritkán ír a csoportba. Egyébként mindkét csoportban baromkodunk, jófej az ofőnk, szóval egyikben sincs különbség. A lány, amikor ír a csoportba, azt mindig a lehető legjobb helyesírással teszi, soha nem használ rövidítéseket, mint a "h" vagy "nm", és amikor telefonról ír, akkor is ékezetet használ, ami szóra nem került véletlenül ékezet, azt kijavítja. És ott, de privátban is, mert kellett tőlem valami jegyzet, így írt:

"Szia!

Elnézést kérek, amiért zavarlak. Szeretném megkérdezni, hogy a történelem órán során írt jegyzetet, kérlek, le tudnád fotózni nekem?"

Nem tudott zoom-ba belépni és tudja, hogy én mindig jegyzetelek, ezen kívül a csoportba beírta már a kérdést, hogy valaki elküldené e az anyagot, de senki nem reagált, ezért írt nekem.

2020. nov. 21. 20:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

"soha nem használ rövidítéseket, mint a "h" vagy "nm"

Ez az igényesség bizony dicsérendő.

2020. nov. 21. 20:47
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Elég ronda dolog, hogy azért, mert nem "hancúrozik" veletek virtuálisan,

képesek egyesek nem átadni neki az anyagot.

Ő biztos megtenné.

Nagyon nem tisztességes ilyen veszélyes időkben valakit csak azért kizárni a legfontosabb információkból, mert zárkózottabb és igényes.

2020. nov. 21. 20:49
 3/24 anonim ***** válasza:
87%
Mi az a "nm"?
2020. nov. 21. 20:51
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Jól nevelt :)

Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy más nem lenne az :D

"Mi az a "nm"?"

Azt jelenti, hogy nincs mit

2020. nov. 21. 20:53
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

A csoport elsődleges és legfőbb feladata, hogy tanuljanak,

egymást is segítsék.

Nem tudhatjátok, hogy milyen gondjai vannak, hogy nincs kedve

belépni a jópofáskodásba.

Nem tudhatjátok, hogy otthon van-e beteg, a családban vannak-e gondok, stb.

Semmit sem tudtok róla, csak azt, hogy tanul, nagyon igényes, és hogy

pl. nincs ideje az oldott közjátékokban való részvételre.

Fogadjátok el, hogy ő ilyen.

2020. nov. 21. 20:53
 6/24 A kérdező kommentje:
A zoom-ot úgy értem, azért nem tudott belépni, mert nem engedte belépni a zoom. Volt már rá példa másnál is, hogy kidobta, aztán nagy nehezen beengedte, de neki pont nem sikerült belépnie sehogy.
2020. nov. 21. 20:55
 7/24 October15 ***** válasza:
100%
Nyilván azért mert van némi esze meg igényessége. :D Nem azt mondom, hogy egy "h"-tól leszel a világ parasztja és egyenes út ahhoz, hogy kőműves segéd vagy műkörmös legyél de az azért jó jel ha már középsuliban tud értelmesen fogalmazni írásban is és mellékesen nem olyan kibebszott lusta, hogy ne férjen bele neki 0,5 sec-ig nyomva tartani azt a rohadt gombot az ékezetért. :D
2020. nov. 21. 21:05
 8/24 anonim ***** válasza:
84%
Kicsit szigorúbb neveltetést kapott. Nem mindig előnyös, de későbbiek folyamán egyre jobban.
2020. nov. 21. 21:11
 9/24 A kérdező kommentje:
Annyira nem kaphatott, szerintem. Padtársa, akivel szakközépbe jártak 3 évig, elmondta, hogy az anyja elhagyta kiskorában, az apja nevelte fel egyedül, aki viszont nagyrészt dolgozott 12 órában. Azt ő maga ismerte el, mmint a lány, hogy gyerekkorától kezdve kb akkor és azt csinálhatott, amit akart, hiszen kvázi senki nem ellenőrizte. Mondtam neki, ez jól hangzik, de ő meg mondta, hogy neki édes mindegy volt gyerekként, mert sosem ment sehová, elvolt otthon, amikor meg ment, felhívta az apját.
2020. nov. 21. 21:21
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ma már mindenbe bele kell kötni, minden baj. Ha túl normális az ember, akkor ránőnek. Ha irritáló vagy az a baj, ha nem, akkor is ok nélkül kibeszelnek.
2020. nov. 21. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!