Hülye vagy okos aki ilyeneket csinál?
Párba raktak egy osztálytársammal és vele kell dolgozzak. Eddig szinte abszolút nem beszéltünk, nem az én stílusom, túl fura. Hülyeségeket mond, durva morbid humorja van, de mégis ellepik az emberek. Sosem értettem, de gondolom ízlés kérdése. Sosem csinál leckét, tanulni sem nagyon tanul mégis egész jó jegyei vannak. Most hogy együtt dolgozunk azt látom, hogy sok mindent tud. Kétszer olyan gyorsan megcsinálja a feladatokat és még igényesebben is mint én. Megkérdeztem, hogy ha tudja ezeket, akkor miért nem csinál soha leckét? Azt mondta azért, mert a többiek ingyen megcsinálják helyette és mivel hülyének nézik, ezért tőle sosem kérnek semmit. Irodalom novella elemzéseket is fejből tudja, az összes tételt kidolgozta már és odaadta nekem. Nagyon jók a tételek. Kaptam tőle feleletterveket is mindent. Órán csal is rendszeresen. Szoktunk beszélgetni óra közben is(discordon) és simán bemondja, hogy jó lett a feladat(kap érte pontokat) , pedig nem is csinált semmit. A kötelezőt sem olvasta el, de előtte sokat beszélt egy másik versről (szándékosan)ezért nem szólította a tanár, mert nehogy ő mondjon mindent.
Egy ilyen ember okosnak számít? Vagy inkább hülye, mert nem használja ki az eszét?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!