Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Más is utálja az online oktatást?

Más is utálja az online oktatást?

Figyelt kérdés

2020. dec. 14. 11:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
64%

" De az osszes meg gimis ismerosomnek ugyanez a velemenye a nyelvtanulasrol, vagy peldaul a matekrol. A masik valaszolo szerint naluk meg mindenki imadja. Szerintem itt valli hazudik akkor. :) "

Mindössze "csak" ezért szólok bele. :) Attól még, hogy nem tudod elképzelni, hogy másféle online oktatás is van, attól még van. Nem hazudozással kellene másokat vádolni, hanem elgondolkozni ezen.

Egyébként pont az a gyűjtő suli, ahova bárki bekerülhet és be is kerül, mindegy, hogy fizetős-e és ahogy te is mondtad, nálatok sok a hülye.. :D

2020. dec. 14. 18:51
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én még az elején szerettem, viszont így egy hónap után kezd kicsit kilenni a tököm vele:D

Pedig az én gimiben tényleg nagyon szakszerű az online oktatás, olyan szintű kb mint mikor bent vagyunk a suliban. Annyiban jobb is hogy nem kell 5.30kor kelnem, meg nem 4kor érek haza+nem kell a hidegben utazgatnom, de nekem mégis jobb a személyes jelenlét. Én nagyon szeretem az osztályomat, de végzős vagyok, ez az utolsó évünk együtt, és ez is rosszul esik valamennyire. Az elmaradt szalagavatóról(meg lehet ballagásról) nem is beszélve.

Nem panaszkodni akartam, csak leírtam a véleményem.

2020. dec. 14. 19:49
 23/31 October15 ***** válasza:
100%
18.: Hol akadályoz meg téged abban bárki, hogy óra után tanulj? :D Már csak azért is mert nyelvet aztán mocskosul nem órán tanulsz. XD [Volt szerencsém párhoz: angol, finn, latin, japán] Szeretném én amúgy látni azt a hatalmas infó tudást / műveltséget / felszereltséget ami alapján ennyire vered a nyálad. :D
2020. dec. 14. 22:53
 24/31 anonim ***** válasza:
32%

18#

Koszonjuk szepen az ertekes hozzaszolast, sajnalom hogy nem erek fel sem en, sem tobb millio masik nyelvtanulo az Ön nagysagahoz tanulas teren. Nekem is volt szerencsem parhoz, es par nyelvkurzushoz is, es a nyelvet akkor tanulod meg igazan, ha beszeled. Nem egy nyelvtanulo bukik el abban, hogy erti a nyelvtant, erti amit mondanak neki, de beszelni nem tud, nem mer.

De amikor fel ora megy el minden egyes nap azzal, hogy xy Katika nem ert a szamitogephez annyira, hogy kitudja kapcsolni a mikrofonjat, az kicsit bosszanto. Leven nem informatikai tovabbkepzesre iratkoztam be, es nem azert fizetek komoly penzeket, hogy valaki attudja allitani a mikrofont gepen. Nem tudom mire ertetted, hogy verem a nyalam. :) Nem tudom mi az a kontextus amiben a tudast, muveltseget es felszereltseget emlited. :) Semmit nem irtam, amire ez valasz lenne. Csupan annyit, hogy valaki nem tudja lenemitani a mikrofonjat, tobbszori keresre sem, mikozben a gyereke a hatterben üvölt, vagy olyan a mikrofonja hogy mindenki visszhangzik tole. Es nekem erre a fas*veresre megy el tulajdonkeppen a penzem. De muszaj csinalnom, mert hat online oktatas, jo buli az. ;)

2020. dec. 14. 23:15
 25/31 anonim ***** válasza:
75%

az a baj, h a magyar oktatásban már eleve sok a naplopó, versenyszférát hírből sem ismerő léhűtő tanár.

Nyilván ezek a tanárok a digitális oktatásban sem fognak csodát tenni. A környezetemben sokan panaszkodnak, h a tanárok csak átküldik az anyagot, vagy egy zip fáljt sem tudnak megnyitni.

azon meg konkrétan felröhögtem, h vki írta, h „mi akadályoz meg abban ,h otthon is tanulj?”. igazából semmi, pl, én is nagyrészt egyedül tanultam meg angolul, csak mondjuk nem értettem, h a léhűtő angoltanáraim mire kapták a fizetésüket.

2020. dec. 15. 13:47
 26/31 anonim ***** válasza:

Az én gimimben azt találták ki a tanároknak, hogy van egy egységes rendszer, ahol az órák 80%-át meg kell tartani, és "belenézhetnek" felügyelni hogy tényleg van-e óra. Mondjuk én tényleg azt tudom mondani a tanáraimra hogy rendesen dolgoznak, és tisztességesen keresik meg a fizetésüket.(rendesen is, meg onlineban is) Ezt csak azért mondom mert így tényleg lehet tanulni, és nem csak az van hogy küld a tanár x oldalt és nyakald be. Természetesen van olyan tanárom is aki konkrétan semmit nem csinál, de ő csak ilyen kis tölteléktantárgyat(média, életvitel) tanít. Nekem végzősként nem ezek a legfontosabb tantárgyaim, szóval engem nem zavar ha kihagyjuk az órákat(sőt) de ez meg nem nagyon fer a többi tanárral szemben, főleg hogy ugyanannyi fizetést kap. Pl van olyan tanárom aki délután négyig ül a gép előtt, a médiatanárnak meg kiküld 2 tízperces kisfilmet(minden osztálynak ugyanazt, egyszerre, szóval ez egy 3 perces munka) és ennyi.

#22 voltam

2020. dec. 15. 15:03
 27/31 October15 ***** válasza:
21%

25.: Röhöghetsz rajta nyugodtan de kettőnk közzül valszeg te melózol a tescoban. :D Már ha még van munkád. XD Amúgy a kontextusa az volt, hogy őméltóságát zavarta, hogy mi hallatszik be meg, hogy a tanár nem vett 80k-s mikrofont [de gondolom neki is egy kínai fosa van otthon :D :D ] és hát rossz a hangminőség meg hasonló nagyon jó kifogások arra, hogy ő most kevesebbet tanul. :D Nem azért tanultok kevesebbet mert rosszak a tanáraitok, vagy mert valaki nem némítja a mikrofonját... hanem azért mert nem vagytok rákényszerítve magatoktól meg szartok az egészbe.

Persze pl az érettségit úgy is le lehet tenni, hogy 1 betüt nem tanultál meg 4 évig csak hát ahhoz már nem elég átlagos Jóskának lenni :( legyen akármennyire szánalmasan könnyű az érettségi. :D

Miért mit kellene csinálnia középiskolában egy tanárnak azon kívül, hogy küld egy anyagot amiben le van írva az adott órához tartozó magyarázat + a feladatok? :D Mármint egyetemen még meg is érteném ezt az érvet de könyörgöm a legnehezebb dolog amit középsuliban meg kell tenned az kb az, hogy felmész a lépcsőn... XD Ha valaki egyedül nem tudja feldolgozni a középsulis anyagot akkor az tényleg húzzon a tescoba árufeltöltőnek mert máshol keresnivalója nem igen van.

2020. dec. 16. 08:50
 28/31 October15 ***** válasza:
0%

24.: Pisztolyt tartottak a fejedhez, hogy beíratkozz? :D Vagy annyira selejtes vagy, hogy nem bírsz kizárni 1 zavaró környezeti elemet? Esetleg te nem tudod mute-olni az illetőt? :D Vagy a szervezők annyira szarok, hogy nem ismernek normális felületet ahol ezt meg lehet tenni?

Eleve nyelvtanfolyam? Embereknek tényleg szüksége van arra, hogy megtanuljanak egy nyelvet? XD Amúgy tájékoztatásul közlöm, hogy nem mindenki azért tanul elsődlegesen nyelvet, hogy beszélje. :D Hanem pl azért hogy hozzáférjen normális szakirodalomhoz.

A kontextusa a nyálverésnek: ha számonkéred más mikrofonját akkor a tiéd nyilván jó minőségű és elvárhatóan legalább 30-50k volt a mikrofon, 20 az állvány + a pot filter, 30k mondjuk a hangkártya. Mert ez alatt tájékoztatásul közlöm, hogy a tiéd is egy hulladék. :) A másik 2 kategóriában ugyanez a helyzet.

PS: Milyen nyelvtanfolyam az ahol "nem kevés pénzt" kérnek el? :D Egy programozó képzés mondjuk olyan 2-3 milka na az nem kevés pénz. 100k egy nyelvtanfolyamért... :D Hát az azért nagyon messze van a "nem kevés pénz" fogalmától. Már nyilván ha rá szorul az ember, hogy valaki a szájába rágjon mindent ahelyett, hogy a kezébe venne 1 nyelvtankönyvet meg egy bármilyen más könyvet az adott nyelven és hajrá... :D [Meg persze utána nézzen a kiejtés szabályainak kb 3 perc alatt.]

2020. dec. 16. 09:32
 29/31 anonim ***** válasza:

Azért 100k-t sem tud mindenki csakúgy zsebből kirántani.

Mondjuk a nyelvtanulásról alkotott véleményed sem a leghelyesebb(mondom ezt úgy hogy apám nyelvészprofesszor egyetemen) de a többi kérdésre adott válaszaidból kiindulva nem szeretnék veled vitázni, mert általában mindenki hülye csak te vagy tökéletes:D

2020. dec. 16. 11:00
 30/31 anonim ***** válasza:

25# 28#

"Amúgy a kontextusa az volt, hogy őméltóságát zavarta, hogy mi hallatszik be meg, hogy a tanár nem vett 80k-s mikrofont [de gondolom neki is egy kínai fosa van otthon :D :D ]"

"A kontextusa a nyálverésnek: ha számonkéred más mikrofonját akkor a tiéd nyilván jó minőségű és elvárhatóan legalább 30-50k volt a mikrofon, 20 az állvány + a pot filter, 30k mondjuk a hangkártya. Mert ez alatt tájékoztatásul közlöm, hogy a tiéd is egy hulladék. :) A másik 2 kategóriában ugyanez a helyzet."

Senki nem mondta hogy elvárok egy 30 ezres mikrofont. :) Sajnálom hogy nem megy az olvasás. Annyit mondtam, hogy nem tudják normálisan beállítani (!) és emiatt mindenki visszhangik. Amikor pedig megkérjük hogy mindenki némítsa le magát, csak az nem aki beszél, akkor meg játszák a fgyatékost, és nem tudják megcsinálni. Ezért nem csak hogy 5 órából 3 alatt visszhangzik valaki, de a maradék kettőben valakinek folyton sír a gyereke, könyörögni kell neki hogy megszólaljon stb.

"Eleve nyelvtanfolyam? Embereknek tényleg szüksége van arra, hogy megtanuljanak egy nyelvet? XD"

Sajnálom hgy ekkora xar vagyok. Őszintén. De mivel külföldi egyetemre akarok menni, és külföldön dolgozni, ezért igen. Nyelviskolába járok. Bocs hogy ilyen buta vagyok hogy pénzt és energiát fektetek a jövőmbe, Mr. zseni.

"Milyen nyelvtanfolyam az ahol "nem kevés pénzt" kérnek el? :D Egy programozó képzés mondjuk olyan 2-3 milka na az nem kevés pénz. 100k egy nyelvtanfolyamért... :D Hát az azért nagyon messze van a "nem kevés pénz" fogalmától. Már nyilván ha rá szorul az ember, hogy valaki a szájába rágjon mindent ahelyett, hogy a kezébe venne 1 nyelvtankönyvet meg egy bármilyen más könyvet az adott nyelven és hajrá... :D [Meg persze utána nézzen a kiejtés szabályainak kb 3 perc alatt.]"

Köszönöm hogy a csóróságmat is kiemelted, mert nekem sok pénz havi 100 ezer. :) Értékes ember vagy. :) Másrészről pedig igen. Nyilván ezért szenved minden évben több ezer, tízezer ember hogy megkapja a diplomáját, megszerezze az angol/német nyelvvizsgáját, érettségijét, mert ilyen könnyű megtanulni egy nyelvet, és ezért tud mindenki helyesen és folyékonyan beszélni, ha megállítod az utcán angolul/németül.

És komolyan nem hiszem el, hogy egy ilyen kötekedő, mindenkit lenéző, magát istennek képzelő ember van itt felpntozva.

2020. dec. 16. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!