Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Más is utálja az online oktatást?

Más is utálja az online oktatást?

Figyelt kérdés

2020. dec. 14. 11:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
63%
Én sokkal jobban szerettem a suliban, mert összetartott az osztály is, most meg folyamatosan veszekszünk WhatsApp- on. És nekem nagyon idegölő is...
2020. dec. 14. 12:22
 12/31 anonim ***** válasza:
47%
Nekem tökéletes, nem kell elviselnem az osztálytársaim rosszindulatú megjegyzéseit, a barátaimmal meg sulin kívül is tudok találkozni.
2020. dec. 14. 12:30
 13/31 anonim ***** válasza:
65%
De megértem, hogy azoknak rossz, akik nem élnek át napi szinten bullyingot.
2020. dec. 14. 12:32
 14/31 anonim ***** válasza:
50%
Én is imádom, de mondjuk én is egyetemre járok, lehet csak ezért. Vizsga előtt az egész előadást vissza tudodm nézni, és gyakorlatok egy részénél is nem az van, hogy mire leírom, már 30 másik feladatot csinál a gyakvez a táblánál, hanem megállítom a videót, leírom, és folytatom tovább. Nekem nagyon bejött ez így, de a csoporttársaim azért hiányoznak.
2020. dec. 14. 13:06
 15/31 anonim ***** válasza:
76%

Mondjuk azt, hogy mind a két oktatási módszernek meg van az előnye és a hátránya. Én pillanatnyilag nem tudom eldönteni, hogy utálom-e vagy sem.

A digitális oktatás nagy hátránya, hogy nincsen személyes találkozás. Tavalyhoz képest idén sokkal jobban felkészültek a tanárok, tudták, hogy elkövetkezik az online forma.

A másik nagy hátránya nálunk, hogy a meet órák egy rakás szerencsétlenségek, kb. 20 percig tartanak. Kiolvassa a szakmai tanárunk a tananyagot és a felolvasás után megkérdezi, hogy "van kérdés?". Egyedül németből normálisan prezentál és magyaráz a tanárunk. A matekórák is katasztrófák; a tanár mikrofonja állandóan recseg és szinte semmit nem lehet érteni a beszédéből.

A harmadik ok az az, hogy minden áldott hétfőn kiküldenek egy csomó tananyagot, hogy dolgozzuk ki (kivéve németből), határidő péntek 12:00, és a félévi jegyek a házi feladatokból alakulnak ki.

Ha mégis vagyunk olyan szerencsések, hogy dolgozatot írunk vagy felelünk, akkor puskázik az ember. (Felelésnél is lehetett puskázni, hiába van eltakarva a szem, pl. vezeték nélküli fülhallgatóval meg lehet hallgatni a megoldásokat)

A hagyományos oktatásnál nehezebb puskázni, magasabbak a kikérdezési arányok, találkozhatsz személyesen az emberekkel.

2020. dec. 14. 14:36
 16/31 anonim ***** válasza:
90%

Egyetlen előnye van, hogy nem kell ingáznom az egyetemre és nem kell az unalmas gyakorlatokon figyelnem, nem fárasztanak le ezek. Meg egyes tárgyakból a számonkérés is teljesíthetőbb lett.

Viszont! Az, hogy egész nap a szobámban ülök, és max este megyek el egy sétára,és hogy a szakom miatt az online órák után is a gépen kell dolgoznom az megvisel..Utolért a depresszió, nyugtalanság, stb. Eddig itthon lenni a pihit jelentette, azt hogy volt egy hely ahol nem zavar senki és semmi, ezt felváltotta az egyetem, az undor, az idegeskedés. A szüleim is elég zajosak, és mikor végre figyelni szeretnék a gyakorlatokon, akkor sem tudok, mert minden behallatszódik a szobámba, vagy anyám minden kis apró indokkal benyit hozzám, annak ellenére hogy ezermilliószor a tudtára adtam, hogy hagyjon napközben.

2020. dec. 14. 16:02
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Jobban szeretsz arra kelni reggel,hogy egy csomó extrém mértékben hangos,művetletlen ember vesz körül,még akkor is ha már felnőtt korú,ráadásul úgy,hogyha bejárós az ember,akkor még 5kor kell kelnie,és mire hazaér már sötét van,mint a mai emberek 99,99%-ának a fejében?
2020. dec. 14. 17:01
 18/31 anonim ***** válasza:
27%

Birom hogy az ilyen de kiraly otthon lenni emberek senkire nincsenek tekintettel. Nyelvet tanulok online. Szerinted milyen? 5 oran keresztül hallgatjuk hogy valaki keptelen kikapcsolni a mikrofont hetek utan is, zorog, csorog, visszhangzik, ordit a gyerek a hatterben, ennek a mikrofonja xar, annak a kameraja, aztan jonnek a konyorgesek hogy ugyan szolaljon mar meg. A sok technikai (es egyebkent is) analfabetatol lehetetlen tanulni. De mivel a sulit muszaj csinalni, ezert el kell viselni hogy mindenkinek joga van hozza (sajnos), es igy gyakorlatilag kb fele annyit tanulok en szemely szerint, mint mikor benn ultem a suliban.

De az osszes meg gimis ismerosomnek ugyanez a velemenye a nyelvtanulasrol, vagy peldaul a matekrol. A masik valaszolo szerint naluk meg mindenki imadja. Szerintem itt valli hazudik akkor. :)

2020. dec. 14. 17:04
 19/31 anonim ***** válasza:
58%

18! Ennek több oka is lehet.

1. Nem mindenki jár gyűjtő suliba, ahova ennyi leszarom a másikat típusú ember jár

2. Nálunk pl. okjn se matek, se angol :) A tanáraink is értelmesek, ha kérdeznek valamit nem mikrofonban kell válaszolnunk, hanem írásban, pont az ilyen esetek elkerülésére. Sőt! Van aki azt is megteszi, hogy felveszi videóra az anyagot, feltölti, mi pedig akkor nézzük meg amikor akarjuk.

2020. dec. 14. 17:38
 20/31 anonim ***** válasza:
84%

Nem gyujtosuliban vagyok, ez fizetos hely. Aki fizeti, analfabetan is beulhet kozenk.

Az hogy nalad okj-n mi van megint mas teszta. En azt mondtam, hogy az en GIMIS ismeroseimnek a nyelv es a matek online pl kinszenvedes. Az hogy neked nincs is olyan orad jo hozzaszolas volt, ergo nem tudod milyen oket online tanulni. Akkor minek szolsz bele? :D Foleg hogy nyelvet nem eleg leirni, meg hallgatni, ki is kell nyitnod a szad, mert csak ugy lehet hatakeonyan tanulni, hogy hasznalni is tudd.

2020. dec. 14. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!