Én kifejezetten szeretem. 2 suliba járok egyszerre, a 2 osztályomból egyetlen embert tudok csak, aki nem szereti, a többiek imádják :D
Mondjuk mi esti okj képzésen tanulunk.
Én nagyon szeretem, így végre a saját tempómban tudok haladni, emellett sokkal jobban tudok tanulni egyedül, nincsenek energiavámpír osztálytársak, és még sorolhatnám. Ja, és nem kell minden nap vonatozni, meg napi 10x elbszódni a jeges járdán, hanem felkelek, és már egyből az "iskolában" vagyok. Kevesebb óránk van, van olyan nap, hogy 11-kor kezdődik az első óra, és így ki tudom pihenni magam.
Persze megértem azokat is, akik utálják.
Én imádom, bár egyetemista vagyok, ráadásul estin.
Nemcsak a két utazást spórolom meg (ráadásul este 9 után már minden ritkán jár), hanem a 15 perces szüneteken is nyerek.
Míg amíg bejártunk, volt, hogy az egyik épület 7. emeletéről kellett a másik épület alagsorába menni 10 perc alatt (mert az óra vége elhúzódott), közben egy mosdózást is beiktatni, addig itthon ez alatt a 10 perc alatt elmosogatok.
Az olyan órák alatt, amin képtelenség/értelmetlen figyelni, írom a beadandót vagy készülök a heti röpzh-kra.
Tavasszal a munka vége és az órák kezdete között rendszeresen tornagyakorlatokat végeztem. Az irodaház buszjáratán és a Combino villamoson való utazás helyett volt lehetőségem edzeni.
Az órák zöme rögzítésre kerül, ami nagy segítség a számonkérések előtt tanuláskor.
Komolyan, én is szurkolok, hogy vége legyen a járványnak, de nem szívesen járnék be ismét az egyetemre. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!