Szép kényelmes januárunk lesz a közoktatásban? Nyugalom távoktatás, nincs korai kelés stb?
Hát nemtudom, én jobban szerettem suliba járni. Tény es való, hogy 1 órával többet aludhatok és nincsen napi 9 órám, viszont nagyon megromlott az órák minősége.
Egy rakat házit adnak fel, amit ha rendesen megcsinálok, akkor 6-7! órát kell vele foglalkoznom.
Én is majdnem mindennap gyomorgyörccsel kelek a suli miatt.
Nálunk csak azok szeretik az online oktatást, akik sz@rnak az egészre 🤷♀️
"Na, nem mintha te tudnál az ellenkezőjéről kutatást belinkelni."
Hány oktatási intézmény is van az országban? Hm?
segítek. 2700.
ebből a fent leírt sorok mennyire érvényesek? hm? 2? 3?
És a többi 2700-3 az? hm?
Madár.
"Nálunk csak azok szeretik az online oktatást, akik sz@rnak az egészre"
meg akik képesek önállóan is tanulni.
én egy angol felsőfokot tettem le márciusban nulla aktuáltanári segítséggel.
előtte 3x mentem neki nem jött össze. A tavasszal nekifeküdtem egyedül, nulla segítséggel és 95%.
Tessék.
13-as
Ezzel tudsz előállni? Zavar hogy a többség nem olyan antiszoc mint te vagy? XD
"A kerület engedélyezte nekünk, hogy pár témazárót bent írhassunk meg, Í"
kérném már ennek a (nemlétező ) iskolának a nevét címét. na!!
kérem! azonnal hívom is fel így volt-e.
na!! adod? Már hívom is.
(sose fog semmiféle név cím jönni..)
Kérdező, várjuk a te kutatásodat. Én 5 iskoláról biztosan tudom, te viszont egyetlen sem írtál, holott elég nagy mellénnyel pampogsz.
Nagy dolog, 18 évesen meglett a nemzetközi angol felsőfokúm (Cambridge), idén az olasz felsőfokúm. Mindkettő elsőre meglett. Igen, tanári segítséggel, de lám, nincs szégyen abban, ha az ember segítséget kap, mert előrébb jut.
Miért adnék meg neked bármilyen információt? Abszolút a mi magánügyünk, hogy mit csinálunk, az, ha ezt nem hiszed el és nem fogadod el, nem az én problémám.
De ha megadod a Facebook vagy más személyes profilodat, esetleg email címedet, szívesen megírom.
"nemzetközi angol felsőfokúm (Cambridge),"
Jajj világos... hagyjuk már.
meg még okádj oda még pár nyelvet.
Madár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!