Az egyetemek egyre szaporodó távoktatásra való átállása jelent bármit is a közoktatásra nézve?
Figyelt kérdés
Az egyetemek az évet eleve hibridben kezdték és egyre másra álltak át teljes online-ra. Ez az október közepe főleg a vízválasztó, ahogy olvasom hallom most készülnek az utolsó „jelenlétisek „ is átállni a teljes minden táv üzemmódra.
De ez az egész hullám jelent bármit is a közoktatásra nézve?
2020. okt. 19. 12:12
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miről beszélsz. Nálunk az ELTE-n év eleje óta csak két karon van teljes távoktatás. A többi karon 70%-ba be kell járni, és az órák kis része van csak online. Ez így van másfél hónapja, és nem is terveznek ezen változtatni.
2/7 anonim válasza:
Honnan veszed ezt? Hibrid oktatás a fenéket! Nálunk előadásra is kötelező bejárni, jelenléti ív van
3/7 anonim válasza:
Az egyetemeken való távoktatás/hibrid oktatás az egyetem autonóm döntése, ami az egyes karokon lehet akár különböző is. A középiskolai távoktatásról a tankerület és a népegészségügy dönt. Így a felsőoktatási és a közoktatási távoktatás között nincs szoros összefüggés. Még az egyetemi gyakorló gimikben is folyik a tanítás hagyományos módon pedig egy-két egyetemen van távoktatás.
4/7 anonim válasza:
BME-re járok, nálunk pedig távoktatás van egy az egybe (gazdasági kar).
5/7 anonim válasza:
Nálunk az Elte TTK-n sajnos már február elejétől full online az oktatás. Már undorodom az egésztől.
6/7 anonim válasza:
ELTE Szombathely: 2 előadás van online. Többi tantárgy jelenléti. Pedig levelezős képzés, de így is oda kell jutnunk és be kell járnunk, az ország távolabbi részéből is. Nem hallottam, hogy tervezik az átállást.
7/7 anonim válasza:
NKE előadásra is kötelező bejárni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!