A távoktatás kudarcot vallott tavasszal a közoktatásban?
Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 13:03
1/9 anonim válasza:
Nem mondanám. Egyetemen például sokkal jobb volt úgy, most van a káosz, hogy az órák fele online van, a felére meg be kell járni.
2/9 anonim válasza:
Az általános és közép iskolák szintjén igen. Nem volt megfelelő a rendszer, nem is mindenki tudta megoldani az otthoni bejelentkezést. Az általános iskolásoknak rettenetesen nehéz otthon tanulni írni olvasni, számolni. A szülők nem mindig tudnam megfelelően segíteni. A középiskolások egy része le se tojta, be se jelentkezett online órára. Összességében rengeteget romlott a gyerekek teljesítő képessége és az átlaga is.
3/9 anonim válasza:
Hát én egy angol felsőfokot köszönhetek a tavaszi leállásnak és nyuginak, ha az nincs, még most se lenne meg.
4/9 anonim válasza:
3. Az eléggé más. Gondolom nem most tanultál írni olvasni.
5/9 anonim válasza:
Arra jöttem rá, hogy feleslegesen van a sulis és kolis óraszámom 50-en, amikor itthon digitálisan rossz esetben is 20 óra alatt tudom le ugyan azt sokkal produktívabban. És vissza tudom mondani az akkori anyagot, ha arra akartok célozni, hogy puskáztam volna.:) Sőt sokkal jobban tudom, mint amit a hagyományos oktatás alatt tanultunk. Egyszerűen nekem jobb volt, hogy magam foglalkozom az anyaggal, mert így magamnak járok utána dolgoknak és nem várom meg, hogy nagyon elmagyarázza valaki.
6/9 anonim válasza:
Igen kudarcot vallott!
Nagyon sok háztartásban nem volt meg a meg felelő számítógép vagy internet kapcsolat. Vagy ha egy házban van 3-4 gyerek és csak egy számítógép akkor az már komoly problémákat okozott.
Jó gondolat a távoktatás csak minden részletre oda kellett volna figyelni-e a kormánynak.
7/9 anonim válasza:
Nem!
Távoktatás will return!!!
Hahahahahaahahaha!!
8/9 A kérdező kommentje:
Szerinted.
2020. nov. 1. 22:46
9/9 anonim válasza:
Na tessék RETKEK!
Itt a távoktatás ÚJRA!!
Orbán: Kijárási korlátozás lesz este 8-tól, a gimnáziumok is digitális oktatásra állnak át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!