Szép kényelmes januárunk lesz a közoktatásban? Nyugalom távoktatás, nincs korai kelés stb?
Minek kell itt verned magad?
A diákok nagy része (beleértve engem is) utálja a távoktatást, mert töredéke se annak, amit alapvetően lenne. Az semmit nem ér, hogy te utálod az iskolát és szívesebben vakarod otthon a feneked.
Hát én minden nap 7-kor kelek napi 5-7 órám megtartva és az összes óra előtt gyomorgörcsöm van, 3 hét alatt 5x hánytam.
Nekem ez nem lazulás, de kinek mi.
16/l
Nekem nem, mert január végén lesz ágazati vizsgám, és készülnöm kell rá.
Az iskolában sokkal könnyebben fel lehetne rá készülni, mint itthon egyedül.
"A diákok nagy része (beleértve engem is) utálja a távoktatást,"
ú
Van erről reprezentatív kutatásod? Van? Na akkor linkeld már be.
Mert ha nincs, akkor ez üres duma.
A diákok nagy része.... te napi szinten kapcsolatban vagy az ország összes diákjának nagy részével a román határtól Kőszegig?
mert ha igen, akkor oké, de ha nem-akkor ez üres duma.
Nem tetszett néki a túl sok ellenvélemény.
Ha nem haragszol, nem fogok se a saját, se a öcséim és a barátnőim sulijainak privát szavazásait és beszélgetéseit belinkelni, mert nem véletlenül privátak.
A kerület engedélyezte nekünk, hogy pár témazárót bent írhassunk meg, amennyiben igény van rá. 35-ből 32-en bementünk, és a 28 osztályos gimnáziumunkból 26 osztály ment be más és más dolgok miatt, mert a többség (!) megszavazta.
Na, nem mintha te tudnál az ellenkezőjéről kutatást belinkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!