Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megeteheti ezt az osztályfőnököm?

Megeteheti ezt az osztályfőnököm?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, egy nagyon erős gimnáziumban tanulok, orvosnak készülök. Még szeptember végén, az egyik osztályfőnöki órán bejött hozzánk az iskolapszichológus, valamit suttogott az ofőmmel, aztán hangosan mondta, hogy most azonnal menjek fel vele a orvosi szobába beszélgetni. Igazából magánéleti gondjaim vannak és emiatt kicsit levert, néhanapján depressziós vagyok, de nem befolyásol semmiben, kitűnő tanuló vagyok, az orvosira készülök.Ráadásul a suliban nem mutatom ki annyira az érzéseim, mosolygok, leplezem a gondjaim, szóval nem értem az ofőm miért intézkedett a tudtom nélkül. Mondta nekem a pszichológus, hogy az osztályfőnököm kérte meg hogy beszélgessen el velem és az agymosás végén mondta, hogy keressem fel nyugodtan ha nem vagyok jól. Én persze többször nem mentem, mert utálom az ilyen agytúrkászokat, úgysem látnak bele a fejembe, csak meghallgatnak, mert ez a munkájuk...Tegnap volt online óránk és mondta az ofőm, hogy szeretne velen beszélni, szóval felhívtam és közölte, hogy jó lenne ha skypeon beszélnék az iskolapszichológussal. Nos, nálam ez kiverte a biztosítékot, mert már egyszer elutasítottam a dolgot, ráadásul majdnem 18 évesen wl tudom dönteni mire van szükségem. Mit gondoltok? Kötelezhet rá? Egyébként normális kapcsolatot ápolok ofőmmel, tehát nem azért csinálja mert rámszállt vagy szivat...

2020. dec. 4. 20:53
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!❤
2020. dec. 7. 12:06
 32/33 A kérdező kommentje:
Felhívtam az osztályfőnökömet, megköszöntem a segítségét meg a törődését és megígértem neki, hogy ha visszamegyünk személyesen keresem fel a pszichológust.
2020. dec. 7. 12:15
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Reméljük, hogy tényleg így teszel, és nem csak a válaszolókat igyekszel megnyugtatni...

A saját érdekedben merem remélni, hogy nem a kérdésedben leírt álcát alkalmazod. :(

"nem mutatom ki annyira az érzéseim, mosolygok, leplezem a gondjaim"

2020. dec. 7. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!