Megeteheti ezt az osztályfőnököm?
21: és ez szerinted normális????
Hidd el, nagyon sok olyan ember van (ilyen lehet az ofőd is), aki szemrebbenésekből, picike részletekből is leveszi, hogy valami baj van. Nem kell látnia a vágásokat, nem kell, hogy lássa az esetleges depresszívebb pillanataidat.
Egyszerűen érzékeny az ilyesmire, és lejön neki, hogy valami nem stimmel.
Én is azt mondom, hogy foglalkozz a pszichés betegségeddel, mert ez magától jobb nem lesz!
Áldepresszio? Szerinted az ember csak úgy vagdosná magát??
Remélem ilyen orvosokat azert nem alkalmaznak meg vesznek fel az egyetemre.
Szia! Nálam is kiverte a biztosítékot, hogy agyturkászként hivatkozol a pszichológusokra, leendő orvos létedre. Később helyesbítettél. Viszont az, hogy szerinted rajtad nem segítene, anélkül nem derül ki, ha nem próbálod meg.
A tanárod érzéketlen volt, hogy a magánügyedet az egész osztály előtt kiteregette, de valószínűleg a segítő szándék vezérelte. Gondolom azért minimális szinten tisztában van a családi háttereddel (szüleid válása).
Aztán tovább olvastam, hogy mit csinálsz magaddal (és teljesen mindegy, hogy ritkán). Mindenképpen el kellene menned pszichológushoz...
És visszatérve a pszichológusok degradálására; szerinted hány embernek segítettek lelkileg, hogy ne jussanak el addig, amikor már orvosra van szükség?
(El kéne már engedni ebben az országban, hogy ciki szakemberhez fordulni.)
26: szerintem reálisan kell felmérni a saját állapotodat (ami persze dögnehéz), és hallgatva az okosabbak/tapasztaltabbak tanácsára, komolyan véve a problémádat, szakemberhez fordulni. Ha az első akadályt veszed, és megnyílsz a pszichológus előtt, egy egész más világ fog megnyílni előtted. És utólag már vered a fejedet a falba, hogy miért nem lépted meg ezt korábban.
Tapasztalatból beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!