Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha egy 2. osztályos gyereknek...

Ha egy 2. osztályos gyereknek nagyon kell pisilnie akkor a tanár miért nem engedi ki a vécére?

Figyelt kérdés

Engem ez nagyon dühít! És az összes többi szülőt is! 2. osztályos kislányom mesélte, hogy a Pali (pál) osztálytársa bepisilt.

Bepisilt, mert már annyira kellett neki, hogy a legksiebb mozdulatra elengedte magát. Megkérdezte tőle az anyukája, hogy miért nem ment el vécére, erre azt mondta, hogy mert a Gabi néni nem engedte ki.

Óra van. És? Úristen kimegy vécére, fél perc és visszajön. Katasztrófa, összedől a világgazdaság.

Mi a p*csáért nem lehet óra közben kiengedni a gyereket?

Lehet, hogy szünetben nem kellett neki, de órán már igen. Nagy ügy.

2020. nov. 26. 13:49
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Ki tudja miért nem ment el...

De ez teljesen mindegy.

Az a lényeg, hogy kellett neki. Fájt neki (sírt). egy 2. osztályos kisfiúról van szó, nem egy 36 éves felnőttről!

Velem is milliószor volt olyan, hogy szünetben nem kellett, de óra felére már igen. Sőt gimiben is!

Én még életemben nem találkoztam olyannal aki megtiltotta volna egy GYEREKNEK, hogy a természetes létszükségletét elvégezze.

2020. nov. 26. 14:43
 12/33 A kérdező kommentje:

És erre még rájön, hogy még ő volt leszidva, hogy miért pisilt be.

Most írja az anyja az osztály csoportba facén.

2020. nov. 26. 14:44
 13/33 A kérdező kommentje:

de még ha anynira jól játszott szünetben, hogy elfelejti... Akkor is minek kell ezt csinálni?

Úgyis mindig egy gyerekkel foglalkozik a tanár. A másik addig miért nem maradhat ki fél percig?

Ez olvasás órán volt. Egy gyerek olvasott kb 10 percig. A többi halálra unta magát***

***magyar oktatás taps taps taps

2020. nov. 26. 14:46
 14/33 anonim ***** válasza:
82%

azért van abban is igazság, amit többen mondanak. persze, hogy van olyan, hogy szünetben még nem kell, órán meg igen...de azért akkor még nem valószínű, hogy ne bírná bárki visszatartani (most ha attól eltekintünk, hogy mondjuk felfázott és sűrűbben kell mennie).

szóval nagy valószínűséggel kellett már neki szünetben is, csak nem annyira, hogy érdekelje.

ettől függetlenül ja, elég rohadék egy ilyen tanár...nekem is voltak hasonló élményeim, mondjuk nekem például zsebkendőm nem volt és folyt az orrom. és a tanár ahelyett, hogy adott volna, inkább megjegyezte hogy ne szipogjak már, fújjam ki és mikor mondtam, hogy elfogyott, akkor annyi volt a válasz, hogy így jártam akkor.

és az ilyen tanárok szoktak felháborodni, amikor bemegy apuka és beveri az arcát vagy minimum elbeszélget vele, hogy mit és hogyan is kéne csinálnia.

2020. nov. 26. 14:58
 15/33 A kérdező kommentje:

14: hát jó, persze, ezért írtam, hogy ki tudja miért "merészelt" kikéredzkedni vécére, hogy hogy mert egy 7 éves kisfiúnak vizelési ingere lenni...

Folyton csak az elvárás, a szidás, semmi tanítás, magyarázat.

2020. nov. 26. 15:04
 16/33 anonim ***** válasza:
15%
Persze, hát az iskolába minek legyenek szabályok? Ez ellen háborgunk emberek? Ebből adódik, hogy már a társadalomba is sokan azt hiszik nekik mindent lehet.
2020. nov. 26. 15:10
 17/33 A kérdező kommentje:

Neked valami komoly gondod lehet.

Gondolom te az a fajta ember vagy aki még akkor is áll a piros lámpánál, ha mögötte jön a szirénázó, villogó mentő.

2020. nov. 26. 15:13
 18/33 A kérdező kommentje:
* csak azért, mert a szabály azt mondja a piroson nem mehetsz át
2020. nov. 26. 15:14
 19/33 A kérdező kommentje:

Jólvan vegyél vissza. Szerintem közülünk épp, hogy nem én vagyok a gyári melós. Tudod beigazolódott az amit mondtak. NEKEM könyörögnek, hogy adjak nekik munkát.

Talán azért is, mert szerettem iskolába járni és nem olyan tanáraim voltak akik hagyják szenvedni a gyerekeket.

2020. nov. 26. 15:17
 20/33 anonim ***** válasza:
32%

XD

Ilyen alja, csöves lakótelepi stílussal neked könyörögnek? Álmodba maximum.

2020. nov. 26. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!