Online osztályozó vizsgáztam, a tanár azzal vádol, hogy csaltam. Hagyjam rá, vagy csak simán írjam újra?
Infóról van szó. Azért hiszi, hogy csaltam, mivel rossz fájlt küldött és benne maradt a megoldás is. És nekem is és a másik csajnak is "gyanúsan jól" sikerült. Én abban biztos vagyok, hogy nem használtam a helyes megoldást, mivel nem vettem észre, hogy ott van.
Szerintetek csak simán írjam újra a helyzet miatt, vagy mondjam, hogy nem csaltam? Nem arról van szó, újra írom, mert tuti sikerülne, legalább azzal is gyakorlok, csak na. Plusz ha mondanám, hogy nem úgyse hinné el.
Szerintetek elég ha csak annyit válaszolok, hogy mikor tudom újra írni?
Ha nem csaltál, akkor ne ismerd be hogy csaltál.
Ha újra kell írni, ám legyen, de azért mert ő hibázott, nem pedig azért mert te csaltál.
"rossz fájlt küldött és benne maradt a megoldás is"
Ha ő volt a hülye, ne máson élje ki a frusztrációját.
Nem is akarom beismerni, hogy "csaltam". Plusz nem csak a "csalást" írta indoknak, hanem azt is, hogy rosszat küldött.
Én csak arra gondoltam, hogy egyeztetem vele az új időpontot, megírom, és kész.
Kedves Tanárnő/Tanár Úr!
Természetesen nem csaltam a vizsga során, de szívesen újraírom, ha szükségesnek látja ebben a helyzetben.
Üdvözlettel:
Kis Aladár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!