Tartani fogja magát a jan 5. iskolanyitás vagy megdől addigra és zár lesz januárban végig? Vote!
nem kell semmi ide csak elemi józan ész és semmi több.
mint ahogy a mostani sulizár előrejelzéséhez se kellett jósgömb, de még csak "bennfentes " ismerős se, csak elemi józan ész.
persze akinek ez sincs...
Januarig biztosan nincs iskola. Minket ugy kuldtek el, hogy talalkozunk jovore.
Februar 8ig van veszelyhelyzet, szerintem addig meghosszabitjak a korlatozasokat is, sot decmeberre szigoritas varhato.
Szoval nem hinnem, hogy tavaszig barmifele iskolanyitas lenne, esetleg 1-2hetre megprobaljak de aztan ujra bezarjak, mert a legnagyobb fertozesi gocpont a gyerekek. Tunetmentes hordozok sajnos.
"sot decmeberre szigoritas varhato."
Szerintem meg épp dec 12-dec 24 között lesz enyhítés (az ok evidens: a karácsonyi kollektív pénzköltési őrület.... a kasszának csörögnie kell) majd ennek az "okos" megoldásnak köszönhetően dec 24 után újra az egekben lesznek a számok és lehet majd megint szigorítani...
"biztosan nincs"
ezek a biztosan van - biztosan nincs dolgok sosem állnak meg.
Ld a 20.000 jegyes előre eladott teltházas és az utolsó pillanatban lefújt elhíresült Izland focimeccs...
Sose volt szó dec 14-ről.... nov 11 + 30 nap = dec 12.
A korlátozások dec 11-én 23.59h-kor járnak le, dec 12. 00.00-tól nem élnek.
A JELEN állás szerint.
És??Attól még a korlátozások addig élnek.
Az iskolazár a korlátozások csak EGYIK eleme a sok közül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!