Suliban a fiúk könnyen kaphatóak szkanderre?
Figyelt kérdés
Főleg az izmosak. Utána be is feszítenek?tegnap 05:37
1/4 anonim 

válasza:

Őket kéne megkérdezned. Az erősebbje biztos, hogy bármikor "kapható".
2/4 anonim 

válasza:

Bizonyára vannak szép számmal olyanok akik szívesen mérik össze az erejüket másokkal.De a homoerotikus indíttatást nagy eséllyel észre veszik.És nem hinném,hogy az tetszene nekik.
3/4 anonim 

válasza:

Általában igen. Szerintem nem is függ az izmosságtól. Erősebbek az erősebbekkel, a kevésbé erősek meg egymással. Nincs ezzel semmi baj, tök jó kis erő összemérés.
4/4 anonim válasza:
Közösség függő is. Nálunk egészen jó közösség volt, nem vettük véresen komolyan, de ritka volt, ha valaki kihívott valakit, akkor az nem ment bele. Függetlenül attól, hogy mennyire volt izmos. Én sem voltam az és már csak kíváncsiságból is elfogadtam, ha kihívott egy izmosabb valaki, hogy mennyivel lehet erősebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!