Provokáltak már az iskolában? Hogy vetettél véget neki?
Vagy az ilyen provokálóknak mi a valódi célja az iskolában, ha végül nem a verekedés?
Saját maguk/mások szórakoztatása, vagy csak uralkodhatnak, sakkban tarthatnak valakit?
Én konkrétan nem tudom figyelmen kívül hagyni, mert olyan helyen támad, bánt az illető, amin pillanatokon belül felhúzom magam.

Szekáltak sokszor, nem tudom, ugyanarról beszélünk-e.
Sehogy nem tudtam véget vetni neki. Addig tartott, amíg be nem fejeztük az iskolát.

Suli után megvártam a provokálót. Utána hozzám se mert szólni.
Van aki nem ért a szép szóból.

Általában van egy nagyszájú és a többi csak hozzá társul. Van a nyomi gyerek aki azt hiszi, hogy mindenki megvédi és így ő is mer pofázni. Van aki csak azért társul, mert akkor különc lenne és őt szekálnák.
Nekik ez vicces, mert otthon szigor van ott viselkedni kell.
Egyedül nem bátor egyik sem csak 20 méterről.
Nem tudom, hogy mire jó ez nekik, mert ezek ilyen nyomik voltak, csak volt egy nagyobb darab aki mögé elbújtak. A tanárokat sajnos nem nagyon érdeklik az ilyenek, így csak a tűrés vagy a verekedés marad. Csak a verekedés ronthat a hírneveden és még te leszel a problémás gyerek, mert az ilyenek a tanároknak meg adják az ártatlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!