Milyen érzés, amikor hosszú idő után egy közösségen belül elfogadnak, végül elismernek az emberek?
Figyelt kérdés
például tegyük fel van egy összeszokott közösség. Sokáig sugdolóznak mögötted mert nem ismernek vagy ha ismernek, pletykákat tudnak rólad csak. És eltelik valamennyi idő és végre elfogadnak, te is értékes tag leszel. Milyen érzés?tegnap 20:15
2/7 A kérdező kommentje:
hmm..
tegnap 21:16
3/7 anonim 

válasza:

Engem nem tölt el semmilyen érzéssel ha olyan emberek kezdenek befogadni akik azelőtt összesúgdolóztak rólam vagy megbántottak. Nem számít semmit nekem az "elismerésük", max a főnöké.
4/7 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos. De azért mégis csak jobb, ha befogadnak, nem?
tegnap 23:30
5/7 anonim 

válasza:

#4 Nekem elég ha békén hagynak, nem kell befogadni. Más meg lehet szeret valahova tartozni.
6/7 A kérdező kommentje:
#5, ez is teljesen érthető
tegnap 23:51
7/7 anonim 

válasza:

Nekem gyanús lenne, azt gondolnám ez a beetetés és készülnek valamire ellenem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!