Az iskolában egy szellem vagyok... mit csináljak?
Bravó 1-es a Nobel-díjas és témába vágó válaszodért.
Kérdező, nem fejtenéd ki kicsit jobban a helyzetet? Miket szoktál csinálni szünetben, milyen tanuló vagy stb? Szívesen adnék tanácsot, csak nem tudom, hol kezdjem.
És?
Jobb lenne,ha szekálnának?
Nem hiszem.
Egyébként létesíts azzal az egy valakivel barátságot és máris jobb lesz a helyzet:)
Nem tudom mi van itt a válaszolókkal, de én át tudom érezni, amikor nincs kivel beszélned szünetekben.
Sajnos ha te már kezdeményeztél és ők ezzel együtt nem mutatnak az irányodba semmilyen érdeklődést, akkor tényleg nincs sok értelme. Valószínüleg nem ők a te embereid és max csak felszínes kapcsolatotok lenne, az meg nem tudom, te hogy vagy vele, de engem jobban leszív energetikailag. Vigyél be egy könyvet vagy magazint és olvasd azt, vags iPodot vagy csak telóról hallgass zenét. Ha van vezeték nélküli fülesed, az jobb, mert a vezetékes az túl feltűnő és akkor végképp nem megy oda hozzád senki. Esetleg más osztályból az évfolyamon nem tudsz ismerkedni?
Hasonlót én is már átéltem és én mindig próbálkoztam valakivel lenni, beszélgetni, jobban megismerni. Mert lehet hogy csak látásra meg van a véleményed róla, de hogy ha elkezdesz beszélgetni vele akkor kiderülhetnek közös témák amikről tudtok beszélgetni. És hogy ha tényleg senkivel nem tudsz annyira beszélni szerintem egy felszines kapcsolat is tök jó dolog mert még vele is össze tudsz néha röhögni vagy jól érezni magad.
Remélem ezzel segitettem neked! (és bocsi a szóismétlésekért)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!