Tehát akkor 30 napig most garantáltam zárva lesznek a középiskolák? és mivel akkor már csak 1 hét lesz karácsonyi szünetig, így idén már ki se nyitnak jól értem?
Válaszolva a kérdésedre valószínűleg így lesz.
Ami téged illet örülsz? Menni fog a buli hétvégén mi? Ja nem... Nem bulizhatsz, mert elvisz a rendőr xd
"Szerinted ez az év így fog kimenni? "
Én ilyet hol írtam? sehol.
Sikerült meginni a pezsgőt? :)
Bár én a helyedben holnapra hagytam volna.
"az nem kifejezés hogy örülök! PLafonon vagyok! Ilyen szép karácsonyi ajándékot nem kaptam még soha!
Mást már nem is kérek ez nekem elég köszönöm."
Valahogy a 2648923 alkalom után, hogy kiírtad ide a Gyakorira, hogy zárjanak be az iskolák, sejtettük, hogy örülni fogsz neki. :D
De persze nem baj, ha örülsz, nem megvetendő, hiszen vannak, akiknek könnyebb otthon tanulni, van, aki tanul is otthon, meg van, aki messzebbről jár be, neki is könnyebb lesz a következő 30 nap, illetve, aki nem akar tanulni, az az iskolában sem tanulna, szóval nincs ezzel semmi gond, hogy örülsz neki.
"neki is könnyebb lesz a következő 30 nap, "
30..... 3x 30 mire vége lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!