Tehát akkor 30 napig most garantáltam zárva lesznek a középiskolák? és mivel akkor már csak 1 hét lesz karácsonyi szünetig, így idén már ki se nyitnak jól értem?
" És addig nem veszek készpénznek semmit, míg nem jelent meg közlönyben, ennyi."
Hát mi már a suliban megkaptuk az e-napló üzenetet hogy nem kell menni szerdától. Úgy tűnik a suli vezetése már délelőtt 11kor készpénznek vette...
Légy erős, még nem fogadták el :) Holnap megy a parlament elé.
És mivel felhatalmazást is kapnak, bármikor visszavonhatják.
"Légy erős, még nem fogadták el :) Holnap megy a parlament elé."
Hitegesd magad a semmire..
Még MA ott lesz a közlönyben.
Hogy mire jó ez a leégett ház utáni önhitegetés hogy ááá nem gyullad ki... nem gyullad ki bakker?? Már le is égett, nemhogy kigyullad.
Hitegesd magad a semmire mint az idióta Trump.... ő nyerte meg a választást... idióta.
"legkésőbb január 5-én újra ki kell tolnod az antiszociális pofádat a jó meleg lakásból, mert lesz suli;)"
nem félek én attól.
Sőt, a január még rosszabb lesz mint most.
Én leszarok mindent kaptam egy nov 11-től legalább februárig tartó extra téli szünetet. Kösz Viktor!
Azért ha szavazás lesz nem rád szavazok, de kösz.
" meg a jegyeid, é"
Hahhahahhahahahahaahah!!! SOHA nem kaptam olyan jó jegyeket mint a márc-jún időszakban és ez most se lesz másként....
"Szerintem az iskola jobban örül, hogy megszabadult tőled :D"
Az iskola magasból szarik rám, a 600 oda járóból egy vagyok, ki nem szar ott le engem. Naponta jönnek mennek diákok, kiiratkoznak beiratkoznak szerinted kit érdekel ott századrangú Petike? Egy a 600ból? Én a helyén kezelem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!