Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Angol érettségire 1hét tanulás?

Angol érettségire 1hét tanulás?

Figyelt kérdés
Van azért egy általános tudásom, (3-4es szint)a 12.es osztályzóm 4-es lett. Leginkább szóbelivel húztam fel arra, az jobbant ment. Nem tanultam még érettségire, 1hét múlva van, kozepszintu, 1hét tudom még valahogy fejleszteni a tudásom? Vagy már hagyjam? Hallásértést, levélirást egyáltalán nem gyakoroltam.
2020. okt. 14. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
0-24-ben tanulj, oldd meg az előző évi feladatokat, járj külön tanárhoz és akkor talán sikerül.
2020. okt. 14. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Hogy ha ez most jutott eszedbe...
2020. okt. 14. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha zseni vagy , igen, elég. De mint írtad nem vagy az, szóval tanulj.
2020. okt. 14. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Jajj ennyire ne dramatizáljátok már túl azt az érettségit.

Semmi nehézség nincs benne, világ életemben 2-es voltam angolból, érettségim 95%-al ötös lett.

Simán menni fog kérdező, sok sikert.

2020. okt. 14. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

Nem olvastam el a válaszokat, angol érettségire semmit nem tanultam, nem lustaságból hanem, mert nem jutott rá időm.

Nyelvvizsgára szoktam adni ilyen feladatokat, hogy gyakorold a hallásértést meg ezeket de tök felesleges már, főleg 1 hét alatt. Amúgy sem azt a szöveget fogod kapni, amit begyakorolsz.

Amúgy nekem pont a magnó ment mindig szarul, minden felesleges zajt beletettek mellé, meg néha motyogtak az emberek vagy idiótán beszéltek...

2020. okt. 14. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Oldjad az előző évi feladatsorokat. Én is most fogok érettségizni (igaz még 4 másik tárgyból), és én se készültem angolból. Mondjuk igaz én tavasszal felsőfokú nyelvvizsgát teszek, szal ez az angol közép piskóta. Szerintem ha 4es lett az osztályozód, akkor az érettségi is meglesz ennyi.
2020. okt. 14. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!