Szerintetek fel lehet készülni 11-re 3 db érettségire? Ezeket hogyan valósítanátok meg?
Nehéz ezt úgy megmondani, hogy nem tudjuk miből milyen alaptudásod van és hogy milyen képességű diák vagy.
Fel lehet 0-ról is készülni akár 3 érettségire, de ha eddig nem tanultál, nem hiszem, hogy most az utolsó pár hétben képes lennél arra, hogy módszeresen napi 12-14 órákat tanulj maximális koncentrálás mellett...
Hát, ha az orvosi a cél, a közép kémiának az ég világon semmi értelme - még gyakorlásnak sem.
Ezek alapján abszolút nem értem, miért is akarsz egyáltalán érettségizni. A latin fölösleges, az angol nem érdekel, a kémia meg ebben a formában értelmetlen.
LENNE értelme előrehozottat tenni, de nem így.
Muszáj vagyok egy nyelvből érettségizni és mivel egyedüli latinos lennék a szóbeli tételeim száma csak 6 db lenne. Sokkal könnyebb lenne magas százalékkal és a többletpontjaim gyűjtésére kellene nyelvvizsga utána belőle és ez jó gyakorlás is.
Kémiát sokan ajánlották nekem hogy jobb a közép aztán az emelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!