Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » "Ne foglalkozz velük, ha...

"Ne foglalkozz velük, ha piszkálnak, tegyél úgy, mintha nem hallanád, majd megunják" Ez a tanács működött valaha bárkinek is?

Figyelt kérdés

2020. nov. 2. 12:15
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
33%

Komolyan valaki azt hiszi, hogy az a jó, és az,a tökös megoldás, ga visszaütnek, és verekednek?

Nagyon, nagyon kevés az a helyzet ahol ez ndokolt megoldás.

Ajánlom mindenkinek a Verbális önvédelem könyvet, sokat segíthet.

2020. nov. 3. 19:14
 32/36 anonim ***** válasza:
91%

Hát nekem segített, mikor anno pofán legyintettem a gúnyolódó delikvenst, aki úgy meglepődött, hogy köpni-nyelni nem tudott. (Én is meglepődtem magamtól, mert soha életemben se azelőtt se azután nem tettem ilyet.) Utána soha többé nem piszkált.

Már sokkal hamarabb meg kellett volna tennem.

Szóval igen, komolyan csak ez segít, ha már a szép szó nem és senki ne gondolja azt, hogy verbálisan egy gyökérnél bármit is el lehet érni, csak kiröhög, de végig sem hallgat és addig folytatja, amíg azt látja, hogy megteheti.

Ajánlom mindenkinek, hogy ébredjen fel - sokat segíthet. :)

2020. nov. 3. 20:08
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

Egyetlen egyszer tettem én is ilyet, és hiába szűnt meg a piszkálás, bár ne tettem volna.

Ez nem mefoldás, ganem primitív bosszú, egy sarokba szorított patkány támadása.

Ettől elveszti az ember,a tartását.

2020. nov. 3. 21:00
 34/36 anonim ***** válasza:
94%

A 31-es valszeg életében nem járt sem falun, sem kis városban, ha azt hiszi szép szóval mindent ellehet intézni...

Lehet felétek az úri környéken, meg úri iskolában ahova nem vesznek fel minden jött-mentet ott ez működik.

Felénk ha nem te ütsz, téged ütnek. Ezzel a verbális önvédelemmel maximum azt lehet elérni, hogy téged üssenek meg elsőnek.

Utolsónak attól elveszti a tartását, ha megvédi magát? Akkor szerinted az a tartás ugye, hogy lábtörlőnek meg céltáblának használjanak, ugye?

2020. nov. 3. 21:55
 35/36 anonim ***** válasza:
52%

34 szépen leírod milyen úrigyerek vagyok, talán már elis hiszem.

Cigány vagyok cigány környéken nőttem fel, és sokáig nem tudtam hogyan is kellene megvédenem magam.

Nem az a tartás hogy lábtörlőnek használnak, az az igazi tartás, ha az öklöd nélkül bántó szavak nélkül hagyod el a csatateret.

Ahoz nem kell tudás hogy orbabassz valakit. Bárki megcsinálja, a majmoknak is megy.

Emberek vagyunk viselkedjünk is emberként, a szavaink tükrözzék az erőnk, és a határozotságunk.

2020. nov. 3. 23:22
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Engem is volt, hogy elkezdtek piszkálni egyik napról a másikra. Pedig nem is beszélgettem velük, telesen más társaságban voltam. Nem is voltam egy visszahúzódó srác, szóval még mindig nem értem miért csinálták. Kb. 1 hétig próbáltam ezt a taktikát, hogy nem foglalkoztam vele. Láttam, hogy nem működik, másnap fogtam azt aki a legjobban baszogatott megvertem és mindenki előtt megaláztam. Hazafele menet megfenyegettem, hogyha még egyszer basztat ő, vagy a haverjai szarrá verem.

Utána abba is hagyta és a haverjai is. Szerintem az ilyen emberek gyávák és azt akarják, hogy ne ők legyenek a célpontok. Egyszer kell nekik odalépni és rögtön tudják hol a helyük.

2020. nov. 12. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!