Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » "Ne foglalkozz velük, ha...

"Ne foglalkozz velük, ha piszkálnak, tegyél úgy, mintha nem hallanád, majd megunják" Ez a tanács működött valaha bárkinek is?

Figyelt kérdés

2020. nov. 2. 12:15
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
63%
Ez a tanacs csak arra jo, hogy ne allj bele valami balheba foloslegesen.
2020. nov. 2. 12:17
 2/36 anonim ***** válasza:
81%
Ilyeneket akkor tanacsolnak amikor valojaban fingjuk sincs milyen tanacsot kellene adni, de akarnak valami megnyugtatot mondani.
2020. nov. 2. 12:23
 3/36 anonim ***** válasza:
88%
Nem unták meg. Qrva kényelmes volt nekik azt piszkálni, aki még csak nem is védekezik.
2020. nov. 2. 12:26
 4/36 anonim ***** válasza:
74%

Valójában ha tényleg betartják működik.

Ha szekálnak és beszélgetésbe elegyedsz a szekálóval, de csak minden nem nem támadó félmondatára reagálsz, nyugodtan és nem támadólag, kizökkented a magabiztosságát, és érvémyteleníted a támadását.

Ehez piszok nagy vas akarat kell de működik.

Álltalában azért mondják, hogy hasztalan, mert a bántott fél álltalában megszokott törni.

A piszkálásnak egy célja van, a reakció kicsalása a másokból. Egy módon lehet elvenni az élét, ha a várt reakciót nem adjuk meg.

2020. nov. 2. 12:29
 5/36 dililili ***** válasza:
74%
Azért nem hasznos ez a tanács, mert, ha ignoráljuk őket, akkor elkezdik feszegetni a határokat és, bár 1-2 hét után tényleg elunnák, ha semmit nem érnének el vele, de, mivel emberek vagyunk és nem robotok, úgyis eljön az a pont, amikor nem lehet nem figyelembe venni a piszkálódást, ez pedig egy sikerélmény a bántalmazónak, ameddig meg ignorálva van a bántalmazó úgyis a bántalmazott lesz a "lúzer".
2020. nov. 2. 12:30
 6/36 anonim ***** válasza:
85%

5-ös, sajnos nekem is ez volt a tapasztalatom. Ha nem reagál az ember, akkor csak felbátorodnak és egyre durvábban csinálják.

Vissza kell ütni, vállalni kell a balhét, a konfrontációt. Csak akkor fogják abbahagyni, ha a következmények miatt ők is rosszul fogják érezni magukat.

Nekem ált. iskolában volt erre egy esetem. A sokadik piszkálás után megütöttem egy osztálytársamat, aki utána úgy ütött vissza a kulcscsontomra, hogy egy pillanatra levegőt sem kaptam. Pokolian fájt. De a célomat elértem: azért ütött ekkorát, mert neki is fájt, amit én ütöttem. És emiatt fejezte be a velem való piszkálódását.

2020. nov. 2. 12:38
 7/36 anonim ***** válasza:
65%
Pofán kell verni, azért kirúgni még nem fognak. Főleg ha már többször is jelezted az esetet. A való életben is meg kell tudni védeni magad. Ez egy ilyen világ.
2020. nov. 2. 12:40
 8/36 dililili ***** válasza:
80%
Ahogy írtam, elkezdik feszegetni a határokat és bizony idővel ezt nehéz ignorálni, mert minden embernél eljön a pont, amit már nem tud nem figyelembe venni.
2020. nov. 2. 12:41
 9/36 anonim ***** válasza:
88%

Lehet hogy le fogtok pontozni, de nekem volt már olyan akivel működött. Alapból nagyon konfliktuskerülő vagyok, nem szívesen szólok vissza. Konkrétan levegőnek néztem az illetőt, 1-2 hónap után megunta a szívatást.

De egyetértek, ez nem minden esetben így van.

2020. nov. 2. 12:42
 10/36 anonim ***** válasza:
81%
Hihetetlen, hogy egyesek még mindig hisznek abban, hogy ha nem csinálnak semmit, akkor senkinek nincs oka beléjük kötni.
2020. nov. 2. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!