Dililili kérdése:
Aki lógott már iskolából (általános vagy gimi), akár egy tanóráról, akár egy tanítási napot távol volt, akár egy hetet; mi volt az indoka? Mit csinált az óra/órák látogatása helyett?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés nem rosszindulatból került kiírásra, csak kíváncsiságból.
Mindenkinek automatikusan megy a zöld (aki nem offol)
2020. okt. 30. 12:48
11/13 anonim válasza:
Nálunk leginkább hazamenni volt szokás pár órával korábban.
12/13 anonim válasza:
2 hónapig lógtam. Zülleni voltam, bocsi.
13/13 anonim válasza:
Én nem lógtam, de volt olyan tavaly hogy az osztálytársam aki igen. Elaludt 1. matekóráról. Mire felébredt már tudott volna beérni sem, csak 2. órára. A tanár az nem szokott olvasni névsort és ezért nem is könyvelte el hiányzónak. Így szerencsésen megúszta az egészet igazolatlan hiányzás nélkül, és még többet is tudott aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!