A mai nappal Lengyelország is bezáratja az iskoláit, tehát az összes V4-es ország bezáratta-akkor hol az orbáni V4-es együttműködés?
Csehország-szükségállapot, iskolák zárva.
Szlovákia-vészhelyzet, iskolák zárva.
És akkor tegnapi hír (19.30h Interfax jelentés) Lengyelország is a zárás mellett döntött. AZ is V4-es ország.
Na most akkor hol az orbán (kisbetűvel.....) által hangoztatott V4-es „mindenben összehangoljuk vírusvédelmi intézkedéseinket“ szólam?
(Ja és aki benyögné hogy különutasok vagyunk-OV épp e héten hétfőn jelentette ki újra hogy együttműködés van, és azóta nem tett ezzel ellenkező nyilatkozatot-vagyis nem vagyunk különutasok, ez a maszlag menekülőút nem jön be)
Nyugi amíg tart ez a szar én MINDEN NAP fel fogom tenni, az aktuális helyzethez igazítva!
Ja és ha már itt tartunk : elmeséljem mit nyilatkozott tegnap Sebastain Kurz? Az orbáni mintaállam kancellárja?
"még szenvedned kell pár évet úgy mint mindenki. "
végzős vagyok. pár év eleve kilőve. egyetem meg helyből csakis levelező jön majd szóba.
"Hehe, sajna ezt nem úszod meg, "
de azt a hetecskét ami hátra van okt 23-ig azt még kibírom utána úgyse kell menni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!