Mást nem zavar az, hogy a tanárok nem engedik wcre a gyerekeket tanóra alatt, sőt enni meg inni sem hagyják őket? Ez trauma lehet a gyereknek, nem? Érdemes ilyen esetben az iskola vezetőjéhez fordulni?
126, nem is tudtam, hogy a tanárok készítenek videókat. Ez melyik iskola?
De mindegy is. Pulykavacsorázzatok tanárok, közben legyen a vacsorátokhoz aláfestő zene a csordogáló vizelet és a korgó gyomor hangja.
Persze tisztelet a kivételnek, vannak jó tanárok és sajnálom, hogy ők nem szóltak hozzá.
Most megyek, ha halljátok a hüppögő hangot, az én leszek, a kommentszekció ríkatott meg. Bár mondhatnám, hogy az egyik szemem sír, a másik nevet.
De a karótbyelt tanátok majd úgyis csendre intenek ne aggódjatok, hogy sírni is a szünetben szabad.
Pulykavacsora? Tartáártás??? Na, lehet én is megtömöm a bendőm, de nekem csak egy szendvics jutott.
Mondom, honnan kéne ismernem a tanáraitokat?
És már megint offolunk? Kloffolunk?
Na elég volt a terelgetésből, nem vagytok pásztorok, egyenes választ követelek!
Születésüktől fogva szabályok szerint élünk. Ami rám vonatkozik az rád is. Ami az én gyermekemre az a tiédre is. Egy csapat, osztaly, csoport nem működőképes szabályok nélkül. Mi lenne ha mindenki azt csinálna amit akarna?
A zsarnok szó pedig merőben mást jelent mint anire te használod.
132, akkor el is érkeztünk a LEGFONTOSABB kérdéshez. Miért van mobbig? Ha egy osztályban Pistikére ugyanaz érvényes, mint Matyira meg másokra és ezt betartják, mert KÖZÖSSÉG, hogy-hogy elfogadott, hogy kirekesszék Pistikét a közösségből? És miért engedik a tanárok?
Nem, amíg ezt nem orvosolják, addig rozmaringgal kérem a sajtos pizzám, majd mehet rá zöldség, ha elkísérsz egy dietetikushoz.
Nana! Nem, nem, ez csak egy reakció volt arra, hogy minden gyerek egyenlő egy osztályban, ezért be kell tartani a szabályokat. A mobbingégis ott van mindenütt és ezt elfogadják a tanárok. Tehát akkor legyen közösség egy osztály, ami nem közösség.
Nem kell most elemezni a példámat, csak a lényegét megérteni; hogy mobdhatjuk, hogy az osztály tanulói viselkedjenek közösségként azzal, hogy a pisi kaja szabályt betartják, ha más módon nem viselkedbek kközösségként?
Ennyi és nem több.
Vagy Te egy filozófiatanár vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!