Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mást nem zavar az, hogy a...

Mást nem zavar az, hogy a tanárok nem engedik wcre a gyerekeket tanóra alatt, sőt enni meg inni sem hagyják őket? Ez trauma lehet a gyereknek, nem? Érdemes ilyen esetben az iskola vezetőjéhez fordulni?

Figyelt kérdés

2020. okt. 1. 16:40
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/307 A kérdező kommentje:

126, nem is tudtam, hogy a tanárok készítenek videókat. Ez melyik iskola?

De mindegy is. Pulykavacsorázzatok tanárok, közben legyen a vacsorátokhoz aláfestő zene a csordogáló vizelet és a korgó gyomor hangja.

Persze tisztelet a kivételnek, vannak jó tanárok és sajnálom, hogy ők nem szóltak hozzá.

Most megyek, ha halljátok a hüppögő hangot, az én leszek, a kommentszekció ríkatott meg. Bár mondhatnám, hogy az egyik szemem sír, a másik nevet.

De a karótbyelt tanátok majd úgyis csendre intenek ne aggódjatok, hogy sírni is a szünetben szabad.

Pulykavacsora? Tartáártás??? Na, lehet én is megtömöm a bendőm, de nekem csak egy szendvics jutott.

2020. okt. 5. 12:36
 122/307 anonim ***** válasza:
86%
Nem mondod, hogy nem tudod, ki Radics Peti. xD
2020. okt. 5. 13:35
 123/307 A kérdező kommentje:

Mondom, honnan kéne ismernem a tanáraitokat?

És már megint offolunk? Kloffolunk?

Na elég volt a terelgetésből, nem vagytok pásztorok, egyenes választ követelek!

2020. okt. 5. 18:30
 124/307 A kérdező kommentje:
Girlcat akkor Kitti vagy Lili a valódi neved? Egyszer amúgy leírtad, csak nem emlékszem mikor.
2020. okt. 5. 19:18
 125/307 A kérdező kommentje:
Bocsánat a 130. Kommentet egy másik kérdés alá szántam. Biztos a tanárok zsarnoksága miatt tévesztem össze a dolgokat.
2020. okt. 5. 19:22
 126/307 anonim ***** válasza:
97%

Születésüktől fogva szabályok szerint élünk. Ami rám vonatkozik az rád is. Ami az én gyermekemre az a tiédre is. Egy csapat, osztaly, csoport nem működőképes szabályok nélkül. Mi lenne ha mindenki azt csinálna amit akarna?

A zsarnok szó pedig merőben mást jelent mint anire te használod.

2020. okt. 5. 19:39
 127/307 A kérdező kommentje:

132, akkor el is érkeztünk a LEGFONTOSABB kérdéshez. Miért van mobbig? Ha egy osztályban Pistikére ugyanaz érvényes, mint Matyira meg másokra és ezt betartják, mert KÖZÖSSÉG, hogy-hogy elfogadott, hogy kirekesszék Pistikét a közösségből? És miért engedik a tanárok?

Nem, amíg ezt nem orvosolják, addig rozmaringgal kérem a sajtos pizzám, majd mehet rá zöldség, ha elkísérsz egy dietetikushoz.

2020. okt. 5. 19:50
 128/307 anonim ***** válasza:
55%
Mit jelent az, hogy mobbig? Pistike mit csinál, hogy ki van rekesztve? Mi az oka? Biztosan nem a pisike, kakaika, kakaó meg a szendvics elfogyasztasa.
2020. okt. 5. 20:09
 129/307 A kérdező kommentje:

Nana! Nem, nem, ez csak egy reakció volt arra, hogy minden gyerek egyenlő egy osztályban, ezért be kell tartani a szabályokat. A mobbingégis ott van mindenütt és ezt elfogadják a tanárok. Tehát akkor legyen közösség egy osztály, ami nem közösség.

Nem kell most elemezni a példámat, csak a lényegét megérteni; hogy mobdhatjuk, hogy az osztály tanulói viselkedjenek közösségként azzal, hogy a pisi kaja szabályt betartják, ha más módon nem viselkedbek kközösségként?

Ennyi és nem több.

Vagy Te egy filozófiatanár vagy?

2020. okt. 5. 20:15
 130/307 anonim ***** válasza:
100%
Egy osztály az közösség. Nem véletlenül mondják, hogy osztályközösség. Ha Pistike nem ehet akkor Matyika és Pannika sem. De még én sem. És nem vagyok tanár. Te szülői értekezleten eszel?
2020. okt. 5. 20:21
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!