Sokan akik egyetem mellett dolgoznak, hogy fizessék az albérletet, meg fenn tudják tartani magukat, miért nem mennek el inkább levelezőre? Nem lenne egyszerűbb?
1. Sok képésen nincs/nem mindig indul levelező
2. A levelező azért nem adja ugyanazt az élményt, mint a rendes nappali egyetem, plusz sokszor oda már idősebbek járnak, akik rendes munka mellett végzik így a közösség is kicsit más.
Ezen én is rengeteget gondolkoztam már. Semmi értelme így, az egyetemi életet sem tudja hiánytalanul élvezni, de a keresetéből sem profitál komolyabban.
Vagy élvezem a "diáklétet" szülői támogatással, mint "meghosszabbított gyermekkor", vagy dolgozom és profitálok belőle, mellette tanulok.
De még igy is sokkal drágább, mint ha fizetősön csinálnád levelezőn
Mert aztán 40 óra munka után lesz kedve szombaton hajnali 3-4-kor kelnie, elmenni a suliba, majd éjszaka hazaérni.
Ha meg nem akkora a táv, hanem pl 1,5-2 óra akkor meg simán tud ingáznimég nappalin is, nem kell albi hozzá, ha nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!