Októberi szalagavatóra van bármi esély?
1 hónap múlva fog rá sor kerülni.
Csak azért kérdezem mert gőzerővel készülgetünk rá, fizetjük a drága tánctanárt, intézzük a 30 ezres ruhákat, de ha utána lefújják semmi értelme.
Ti mit gondoltok? Szerintetek nem ostobaság ennyi pénzt kidobálni ilyen helyzetben? Van rá egyáltalán bármi esély, hogy meg lesz tartva?
"Persze, nyilván fel lesz véve videóra majd ha nem lehet megtartani"
De hogyan, ha bezarjak a sulit abból a célból, hogy az oda járók ne adhassak át a virust egymásnak? Illegálisan? Szerinted az igazgató szembe fog menni a fenntartóval meg az operatív torzzsel egyszerre?
Nem fogják bezárni a sulit, hacsak nem lesz fertőzött senki ebben biztos vagyok.
Ha meg akarná a kormány lépni akkor már rég meglépték volna, nekem ez az álláspontom. 500 fő az új fertőzöttek száma, ha ez nem elég akkor 1000 se lesz az. Afelé meg úgyse fog menni, mire eléri addigra le is cseng.
"A többi felhasználó meg biztos csak les hogy ahol bárkivel összefutunk mindig köszöngetünk egymásnak :D"
a több user magasból szarik a fejetekre. Ne dimenzionáld túl magad.
Figyelj,te nem tudod miről van szó,de mi egy kérdésnél megiserkedtünk és ha egy másik kérdésnél összefuthnk köszönünk egymasnak!
Csak ennyi
Bocs az offért
Amugy koszontem,meg lili is
Lilit majdnem felpontoztátok engem meg le..
Nem sértés én elfogadom csak érdekes..
"Nem fogják bezárni a sulit, hacsak nem lesz fertőzött senki ebben biztos vagyok.
Ha meg akarná a kormány lépni akkor már rég meglépték volna"
Nem az összes sulirol beszélek, hanem konkrétan a tietekrol...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!