Miért néznek hülyének az osztálytársaim, mert introvertált vagyok és komplikáltan gondolkodom?
"különleges"? dehogy. csak épp nem értem, hogy egy olyan kérdésre ami kevés infót tartalmaz hogyan lehet egy konkrét választ adni?
Akkor holnap találkozunk a cba-nál. Mindeki: oké, rendben. És mindenkinek egyértalmű, hogy a sulihoz legközelebbi cba-nál kell találkozni.
Én meg ha visszakérdezek, hogy mégis melyik cba-nál, akkor mindenki fúúzik és hülyének néznek.
Már bocs, deén konkrétan 3 cba-t ismerek a környéken, nem tudom h,ogy éppen melyiknél talizzunk.
"Már bocs, deén konkrétan 3 cba-t ismerek a környéken, nem tudom h,ogy éppen melyiknél talizzunk."
Hát a komplikált gondolkodásoddal kérdés nélkül is kikövetkeztethetnéd, hogy nyílván a legközelebbiről van szó, nem a békéscsabairól. Meg hogy arról, ami a legtöbb embernek praktikus. Ahogy mindenki más.
"csak épp nem értem, hogy egy olyan kérdésre ami kevés infót tartalmaz hogyan lehet egy konkrét választ adni?"
Lásd a saját kérdésed...
"hozd ide a ceruzámat" kéri a tanárnő.
Én ha megkérdezem, hogy melyiket hüyle vagyok. Áhh már értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!