Miért viselkednek így velem?
Sziasztok.Szerintetek miért kevesen és nem akatnaknak beszélgetni velem?16 éves srác vagyok, 168 magas, sportos testalkattal.Nyugodt vagyok, stabil hangulatú, jóindulatú.Szeretek beszélgetni másokkal de ritkán találok közös témát.Filmeket nem nézek, mert szerintem felesleges időpocsékolás,helyette inkább wikipédián olvasok olyan dolgokat amik érdekelnek (földrajz, kémia).Továbbá nem iszok, csak évi 1-2-szer, cigit pedig egyenesen utálom, főleg lány szájában.Alapból introvertált vagyok, nem szeretem a feltűnősködést, szívesen segítek másoknak, és megbízható is vagyok. Focizni, kosarazni nem szeretek, emiatt az ilyen jellegű témákhoz se tudok sokat hozzászólni.Bulizni nem szoktam járni, inkább kimegyek a természetre.Míg mások a legutóbbi buliról beszélgetnek, én inkább a tudományról és emberi kapcsolatokról szeretek beszélgetni.Több osztáytársammal 4 szem közt elbeszélgetek, de ahogy társaságba kerülök kiesek a körből, és nem tudok hozzászólni dolgokhoz.
Legfőképpen lányok véleménye érdekel.
Előre is köszi.
A szovegbe fogalaltad a valaszt:mert introvertalt vagy
Egy veled egykoru csaj velemenye
Talalkozz mindig csak egy emberrel. Nekem se jon be egy egesz tarsasag.
A cigit,alkoholt en is elutasitom,tv-t se nezek. Ezek nem szamitanak egy tarsasagi programmnal.
Jarj sportegyesuletbe. Oda is hasonlok jarnak.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!