Miért viselkednek igy velem az emberek, miért szólnak meg állandóan, miért várják el, hogy tökéletes legyek? 18/F
Én nem szólnálak meg :(
De ebből nem sokat tudtunk meg, nem tudni, miért van így :)
Nem veled van a baj, sok évig kerestem saját magamban hogy velem van e a baj mert ugyan ezt csinálják velem is sokan!
Elárulom neked hogy nem veled van a baj, biztosan egy különc srác vagy más világképed van, másképp gondolkozol és ez sok ember leszűri, még ha nem is veszi észre, az ember érzékeli a másik embert ezt hívják szimpiátiának!
Amúgy úgy gondolom, hogy Magyarországon a legtöbb ember egy egoista, műveletlen, tudatlan semmirekellő érzéketlen tuskó különösebben a magyar fiatalok! (Tisztelet a kivételnek, mert azért vannak)
És ez a véleményem nem változik soha, tudod külföldön ezt nem tapasztaltam, és itthon ha megnézed külföldön élő magyaroknak mi a véleménye hát ugyan ez.... :)
Úgy, hogy nem velünk van a hiba! :)
Tudod ezt az országot olyan irányítják akiknek nem kellene, megy az agymosás a médián keresztül ezerrel, én mint egészségügyi dolgozó meg azt látom, hogy a magyar egészségügy egy katasztrófa és a magyar orvosok többsége is az, verik a mellüket a nagy semmire, miközben alap dolgokkal nincsenek tisztában és semmibe se veszik a betegeket!
Hát ezért nem lettem orvos mert kiábrándultam volna az orvosi egyetemből, helyette gyógymasszőr-fizioterapeuta és reflexológus-természet gyógyász lettem! És biztosan állíthatom hogy ha a beteg emberrel úgy bánnának az orvosok mint én akkor nem lenne ennyi betegpanasz és nem lenne ennyi betegség!
Szóval Magyarország a lebutított embereknek az országa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!