Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A tanácsaitokat szeretném...

Yrdxtfchzv kérdése:

A tanácsaitokat szeretném kérni?! (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy sosem voltam az a gyerek, akit mindenki arról ismer, hogy milyen sok barátja van. Általában mindig megvoltam egymagamban is. Ebben viszont az is közrejátszott, hogy az általános iskolai osztálytársaim nem voltam igen kedves emberek. Viszont most szeptemberben elkezdtem a középiskolát, ahol amennyire a bő 2 hónap alatt megismertem az osztályt, mindenki nagyon kedves, szórakoztató és normális.

Habár introvertált személyiségnek tartom magam, és sosem vágytam arra, hogy Én legyek a figyelem központjában állandóan, azért jól esne, 1-2 tartósabb baráti kapcsolat is. Mint már említettem sosem voltam a legbarátkozósabb ember ezért most nem is nagyon tudom, hogy mégis mit, hogyan csináljak.

A helyzet az, hogy mindenki mondta, hogy találjak magamnak egy úgymond "kiszemeltet" akivel nagyjából egy hullámhosszon vagyunk, és a kettőnk érdeklődési köre nem ég és Föld. Ez nyilván logikus.

Ezzel nincs is baj, mert van egy srác akit úgymond "kinéztem" és amennyire Én észrevettem, nem egyoldalú a dolog, ergo: simán kialakulhat tartós barátság is köztünk, hogyha mindent úgy csinálok ahogy kell és nem cseszek el semmit.

Szünetekben mindig együtt megyünk a következő órára a folyosón, szoktunk beszélgetni, illetve mivel Ő nem miskolci, ezért kiszoktam kísérni a busz pályaudvarra ahol van kb. fél óra a busza indulásáig, amikor csak tudom kikísérem.

Ezek mellett mindig próbálok beszélgetést kezdeményezni vele, érdeklődni felőle, bár néha elég nehéz megtalálnom az egyensúlyt, hogy ne értsen félre és ne higgye azt, hogy "úgy" nyomulok rá. (Mivel nincs sok tapasztalatom/gyakorlatom az ilyesmi ismerkedéssel.)

Furcsa, mert ha lányokkal teli környezetbe kell lennem ott nincsen semmi gond, percek alatt gond nélkül összeismerkedem mindenkivel, akár még több is lehet, de fiúknál meg nem bírok egy normális barátságot összehozni.

Köszönöm, hogyha elolvastad!

UI.: Így átolvasva, lehet az átlagembernek félreérthetőnek tűnhet, de a lényeg az, hogy szeretném az említett személlyel valamiféle baráti kapcsolatot fel tudnék építeni!

2018. nov. 9. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszek abban, hogy barátot lehet így találni. Én sose kerestem egyet se, csak úgy lettek. Pedig én se voltam/vagyok az a kimondott társaság központja.
2018. nov. 9. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jó barátok lesztek csak ne igen csak legyél önmagad meg ne ideges kedd túl.
2018. nov. 18. 05:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsànat rosszul írtam:* csak legyèl önmagad
2018. nov. 18. 05:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jó barátok lesztek csak ne igen csak legyél önmagad meg ne idegeskedd túl.
2018. nov. 18. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!