Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért hír hogy 1000 ft jutalma...

Miért hír hogy 1000 ft jutalmat kaptak a pedagógusok pedagógusnapra? Mi semmit és mi is tanárok vagyunk!

Figyelt kérdés

Itt a nagy hír:

[link]

Ezer forint jutalmat kaptak a veszprémi tanárok pedagógusnapra

Ezzel hálálták meg a munkájukat.

Na kérem. Hát ha ez hír, akkor jöjjenek hozzánk. Nálunk nem 1000 ft-ot de még egy büdös petákot se fognak kapni! és mi is tanárok vagyunk ez is egy iskola, sok éve itt vagyok de soha egyszer fel nem merült hogy a tanárok 1 ft jutalmat is kapnának. Soha.

Akkor ebből is születik egy cikkecske?

2020. júl. 7. 14:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát akkor örülj neki, hogy a tied (legalább) 36x annyit ért!

Őszintén nem értem a hisztidet. Mindenki arról beszél, hogy mennyire felháborító, hogy nem részesülnek normális megbecsülésben és juttatásokban a tanárok, erre itt arra vered a nyálad, hogy te még zsebnoteszt se kaptál? Miért azt támadod, aki neked akarna jót és többet? Konkrétan nálam is annyit értél el ezzel, hogy innentől leszarom a témát, jó étvágyat a 180 Ft-os csokidhoz, valószínűleg nem is kapsz majd többet a jövőben se!

2020. júl. 7. 15:47
 12/14 anonim ***** válasza:
ez az 1000 forint iszonyat megalázó összeg, inkább ne adtak volna semmit, felér egy szembeköpéssel. ennyit érne a különös megbecsülés? nevetséges, én biztos el sem fogadnám, nem kérek ilyen megbecsülésből
2020. júl. 7. 15:56
 13/14 A kérdező kommentje:

"nevetséges, én biztos el sem fogadnám, nem kérek ilyen megbecsülésből“

Találós kérdés. Azok akik megkapták a „megalázó „ 1000 ft-ot szted hány volt aki visszaadta? Na szerinted mennyi?

Én tudom... na ennyit ezekről is (mert senki, egy se... mind beszarva kussolva remegve vette át)

2020. júl. 7. 18:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Küldök én neked 1000 Ftot, ezen ne múljon.
2020. júl. 7. 18:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!