Miért hír hogy 1000 ft jutalmat kaptak a pedagógusok pedagógusnapra? Mi semmit és mi is tanárok vagyunk!
Itt a nagy hír:
Ezer forint jutalmat kaptak a veszprémi tanárok pedagógusnapra
Ezzel hálálták meg a munkájukat.
Na kérem. Hát ha ez hír, akkor jöjjenek hozzánk. Nálunk nem 1000 ft-ot de még egy büdös petákot se fognak kapni! és mi is tanárok vagyunk ez is egy iskola, sok éve itt vagyok de soha egyszer fel nem merült hogy a tanárok 1 ft jutalmat is kapnának. Soha.
Akkor ebből is születik egy cikkecske?
Hát akkor örülj neki, hogy a tied (legalább) 36x annyit ért!
Őszintén nem értem a hisztidet. Mindenki arról beszél, hogy mennyire felháborító, hogy nem részesülnek normális megbecsülésben és juttatásokban a tanárok, erre itt arra vered a nyálad, hogy te még zsebnoteszt se kaptál? Miért azt támadod, aki neked akarna jót és többet? Konkrétan nálam is annyit értél el ezzel, hogy innentől leszarom a témát, jó étvágyat a 180 Ft-os csokidhoz, valószínűleg nem is kapsz majd többet a jövőben se!
"nevetséges, én biztos el sem fogadnám, nem kérek ilyen megbecsülésből“
Találós kérdés. Azok akik megkapták a „megalázó „ 1000 ft-ot szted hány volt aki visszaadta? Na szerinted mennyi?
Én tudom... na ennyit ezekről is (mert senki, egy se... mind beszarva kussolva remegve vette át)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!