Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért hír hogy 1000 ft jutalma...

Miért hír hogy 1000 ft jutalmat kaptak a pedagógusok pedagógusnapra? Mi semmit és mi is tanárok vagyunk!

Figyelt kérdés

Itt a nagy hír:

[link]

Ezer forint jutalmat kaptak a veszprémi tanárok pedagógusnapra

Ezzel hálálták meg a munkájukat.

Na kérem. Hát ha ez hír, akkor jöjjenek hozzánk. Nálunk nem 1000 ft-ot de még egy büdös petákot se fognak kapni! és mi is tanárok vagyunk ez is egy iskola, sok éve itt vagyok de soha egyszer fel nem merült hogy a tanárok 1 ft jutalmat is kapnának. Soha.

Akkor ebből is születik egy cikkecske?

2020. júl. 7. 14:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Szia, Bazsi!

Nem úgy volt, hogy múlt héten volt az utolsó munkanapod az alapítványi iskolában, de azért még értekezleten ott kellett ülnöd?

2020. júl. 7. 14:46
 2/14 anonim ***** válasza:
1000ft? Mire elég?
2020. júl. 7. 14:48
 3/14 A kérdező kommentje:

"1000ft? Mire elég?"

és a NULLA forint amit itt nálunk adnak az mire elég?

Én cserélnék az 1000 ft-os táborral mert az épp 1000-el több mint ami nálunk van

2020. júl. 7. 14:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Az a hír, hogy ez kevés, de vannak, akik még ezt is sajnálják tőlük. Nem tudom, mire legyenek mindig motiváltak, de minden szakmának megvannak a kívülálló okoskodói, akik jobban tudják. :-)
2020. júl. 7. 14:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"az épp 1000-el több mint ami nálunk van"

Ez sem igaz, mert ez nyilván bruttó összeg, amiből adót, járulékokat vonnak le.

Ha megkaptad volna, akkor azon kárognál, hogy megaláztak azzal, hogy ilyen keveset adtak, inkább akkor ne is adtak volna semmit. Szerintem ismernek téged, ezért inkább nem is adtak. :-)

2020. júl. 7. 14:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Abból az 1000ftból még levonnak mert brutó, szóval kb semmi
2020. júl. 7. 14:56
 7/14 A kérdező kommentje:

"Szerintem ismernek téged, ezért inkább nem is adtak. :-)"

Ja. ezért nem kap soha senki itt.... itt vagyok 15 éve. Garantálom hogy itt még soha senki petákot se kapott

2020. júl. 7. 15:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Van egy szint, ami alatt bunkóság bármit adni, főleg egy olyan körítéssel, hogy "Fáradozásaik éppen ezért különös megbecsülést érdemelnek…". Ez kicsit olyan, mintha jeleznék, hogy a fáradozásaik fejenként 1000 Ft-ot ért.
2020. júl. 7. 15:10
 9/14 A kérdező kommentje:

"Van egy szint, ami alatt bunkóság bármit adni, főleg egy olyan körítéssel, hogy "Fáradozásaik éppen ezért különös megbecsülést érdemelnek…"

És amikor nálunk "ajándékképpen" a létező legolcsóbb lidl tábla csokit adtak na az akkor mi volt? Olyan 180 ft egy tábla

2020. júl. 7. 15:11
 10/14 A kérdező kommentje:

" Ez kicsit olyan, mintha jeleznék, hogy a fáradozásaik fejenként 1000 Ft-ot ért."

egyébként van olyan tanár akinek a munkája 5 ft-ot (se ) ér.

2020. júl. 7. 15:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!