Miért hír hogy 1000 ft jutalmat kaptak a pedagógusok pedagógusnapra? Mi semmit és mi is tanárok vagyunk!
Itt a nagy hír:
Ezer forint jutalmat kaptak a veszprémi tanárok pedagógusnapra
Ezzel hálálták meg a munkájukat.
Na kérem. Hát ha ez hír, akkor jöjjenek hozzánk. Nálunk nem 1000 ft-ot de még egy büdös petákot se fognak kapni! és mi is tanárok vagyunk ez is egy iskola, sok éve itt vagyok de soha egyszer fel nem merült hogy a tanárok 1 ft jutalmat is kapnának. Soha.
Akkor ebből is születik egy cikkecske?
Szia, Bazsi!
Nem úgy volt, hogy múlt héten volt az utolsó munkanapod az alapítványi iskolában, de azért még értekezleten ott kellett ülnöd?
"1000ft? Mire elég?"
és a NULLA forint amit itt nálunk adnak az mire elég?
Én cserélnék az 1000 ft-os táborral mert az épp 1000-el több mint ami nálunk van
"az épp 1000-el több mint ami nálunk van"
Ez sem igaz, mert ez nyilván bruttó összeg, amiből adót, járulékokat vonnak le.
Ha megkaptad volna, akkor azon kárognál, hogy megaláztak azzal, hogy ilyen keveset adtak, inkább akkor ne is adtak volna semmit. Szerintem ismernek téged, ezért inkább nem is adtak. :-)
"Szerintem ismernek téged, ezért inkább nem is adtak. :-)"
Ja. ezért nem kap soha senki itt.... itt vagyok 15 éve. Garantálom hogy itt még soha senki petákot se kapott
"Van egy szint, ami alatt bunkóság bármit adni, főleg egy olyan körítéssel, hogy "Fáradozásaik éppen ezért különös megbecsülést érdemelnek…"
És amikor nálunk "ajándékképpen" a létező legolcsóbb lidl tábla csokit adtak na az akkor mi volt? Olyan 180 ft egy tábla
" Ez kicsit olyan, mintha jeleznék, hogy a fáradozásaik fejenként 1000 Ft-ot ért."
egyébként van olyan tanár akinek a munkája 5 ft-ot (se ) ér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!