Jogosan adott egy intőt a tanárom, mert "rossz éretelemben" használtam a "nem a tiéd, ez a miénk" mondatot? (vicc volt természetesen)
Háttérsztori.
Évzáró 19.-én: ülünk a teremben és amíg várjuk a késő osztályfőnököt, addig a magyartanár szórakoztat minket. Már amennyire tőle telik. :D
Talál egy könyvet a legelső oadsor valamelyik padjában. Rá van írva, hogy Horváth Endre. (az én nevem is, de a köynv a másik horváthé.) kérdezi tőlem. Endre, ez a köynv a tied?
Erre én:
Nem. Ez a Mienk!
Erre az osztály 71%-a hangosan felvisít a röhögéstől. A többi 30 % meg hangosan röhög.
Ez nem értem miért, de nem tetszik a tanárnak. adott nekem egy intőt..
Hát kösz szépen. Kifiguráztam a kommunizmust. Ez szerintem csak jó lehet. Ezt most vagy félreértette a tanár, vagy direkt akart kitolni velem, ezt nem tudom, de amikor mindenki elhalkult a tanár halálkomolyan kérdezte tőlem: Ez szerinted vicces? Erre én: Hát. szerintem igen. Eredeti jelentésében már nem annyira.
Namost megjegyzem, hogy a magántulajdon eltörlése az én családomat is nagyban érintette. Rengeteg termőföldet vettek el tőlünk. Rengeteg munkagépet és állatokat. 1800-as évek eleje óta gyarapodó mezőgazdasági vállalatunk csak úgy huss az államé lett.. Ebből csak kb 1 hektárt kaptunk vissza.
Ebböl nekem nem jött le hogy kommunista vicc lenne...
A tanar max azert adott a csori intöt mert a kisebbsegi komplexusa miatt azt hihette hogy ö maradt alul vagy nevetseges lett es megtorolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!