Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megmerjem ezt tenni?

Megmerjem ezt tenni?

Figyelt kérdés
3 éve volt egy tanárom, akit nagyon szerettem. Igaz annyira nagyon sokat nem dumáltunk de azért tudunk egymásról egy két három dolgot, meg kedveltuk egymást. Csak aztán történt egy kis probléma, én túl sokat láttam bele a dologba, túlságosan hamar megszerettem, és ő ezt érezte is, és nem tudott mit kezdeni a dologgal, mert ő eléggé zárkózott típus, és ciki mert én is amúgy, és úgy nem tudtunk igazán megnyilni egymásnak. És sajnos eltavolodtunk egymástól .. És letoroltem facebookrol, mert rosszul esett a dolog. Viszont napról napra újra többet agyalok rajta. Én már sokat változtam, már nem akaszkodnek rá, csak leakarom neki írni hogy miért láttam bele többet a dolgokba, leakarom írni hogy miért kedveltem öt ennyire, pláne úgy hogy nem voltunk puszipajtik. De félek hogy nem reagalna rá semmit vagy haragszik rám... De én leszeretnem neki írni. Őszintén. Megtegyem?

2020. jún. 6. 08:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Te tudod...
2020. júl. 1. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!