Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megmerjem tenni a felelsz vagy merszben a csókot? (1. Csókom lenne)
Figyelt kérdés
4en voltunk és durván felelsz vagy merszesztünk,2 lány 2 fiú, 1-1 páros(lány,fiú) csókólóztak. És rám került a sor de nem mertem, tartottam tőle(megkellett csókólnom a másik fiút). Annak a fiúnak tetszem, és ő sem olyan csúnya. Legközelebb is találkozunk ugyan így 4esbe és ha lesz megint felelsz vagy mersz akkor beválaljam?( 2 fiú, testvérek és mi 2 lány, unakatesók)
Köszönöm a válaszokat előre is. /L
2019. ápr. 12. 21:54
1/4 anonim válasza:
Hát egyén függő
Valaki a romantikus első csókot szeretné(tudod milyenre gondolok)
Valakivel meg csak megtörténik(pl. velem, részegen feküdtem a földön a házigazda meg lekapott (lány volt))
Ezt csak is te tudhatod
Ha nem probléma leírnád privátban az életkorod? Ha ide írod és 16 alatt vagy akkor törlik
17/F
2/4 anonim válasza:
Szerintem inkább megéri várni, hogy jó élmény legyen.
3/4 anonim válasza:
Barátnőm is így csokolozott először és azt mondta nagyon szar volt ,mert nem érzett szinte semmit a fiú iránt . Inkább várd ki míg valaki elhiv téged randizni és ott majd alakul a csók téma is .
4/4 anonim válasza:
Szerintem is várj a megfelelő fiúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!