Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnám azt elérni hogy...

Hogyan tudnám azt elérni hogy megmerjek tenni dolgokat?

Figyelt kérdés

Már mint úgy értve hogy ki is mondjak dolgokat meg azokat meg is cselekedjem. Értem ez alatt mondjuk egy lánynak kimondani azt hogy szeretem meg mondjuk megcsokolni ilyenekre gondolok.

17/F

2011. jan. 30. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Te ilyen csendes típus vagy? Vagy nagy dumás?

Hasonló cipőben járok, csak nálam egy kicsit extrémebb a helyzet. A félénkségem miatt az agyam elhiteti velem, hogy senki nem ér fel hozzám és ál egoizmus veszi hatalmát rajtam és mikor egyedül töltök pár napot (pl hétvégék) mindig rájövök, de aztán újra meg újra megtörténik.

szintén 17/F

2011. jan. 30. 12:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Én inkább csendes típus vagyok. Csak az zavar hogy néha nem merem kimondani a véleményemet. Mondjuk ha valahova elkénne menni mondjuk valamelyik barátommal de nincs kedvem akkor is elmegyek vele és nem tudom azt mondani hogy nem.
2011. jan. 30. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Jah az már súlyos. Én egyszer elkezdtem nemet mondani 14 évesen és többet nem jöttek haverok. :D

2011. jan. 30. 14:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez csak egy példa volt. Ha a szólnak a haverok akkor egyből megyek mert kb 10 éve van meg a baráti kör.
2011. jan. 31. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem meg 4 éves korom óta volt meg, mégis ez lett. :D

Majd ha egyszer lesz bátorságod kipróbálni akkor megtudod, hogy a barátság elvont fogalom.

2011. jan. 31. 15:46
 6/7 A kérdező kommentje:

A barát témát hagyjuk az csak egy példa volt.

Mondok másik példát: nem merek kiállni az igazamért

2011. jan. 31. 21:43
 7/7 anonim válasza:
nincs önbizalmad
2011. febr. 2. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!