Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ilyen köcsög velem egy...

Miért ilyen köcsög velem egy tanár?

Figyelt kérdés

Egyedül a némettanárunk nem bírta még felfogni, hogy hogyan működik a google classroom. vol trá 2 hónapja. minimum. Érdekes, én 1 perccel azután, hogy életemben először emgnyitottam tudtam, hogy mit hogyan kell csinálni. Meg mindenki más.

És mit csinál? úgy ad feladatot, hogy no due date-van kiírva, tehát a tanár nem adott meg leadási határidőt.

Én mivel fáradt vagyok, nem tegnap csináltam meg, hanem gondoltam hogy na majd akkor holnap (ma) nekilátok, erre ír a tanár, hogy ma reggel 9 óra volt a határidő. És ez egy egyes lesz.

Én írok neki vissza, hogy dehát tanárnő nem írt határidőt, így honnan tudjam, hogy mikorra kell leadni? De ezt nem fogadta el és beírta az egyest.

Elkezdhetném azonnal ,de mivel 6db 3 odlalas esszén vagyok túl és este 23 van (kb 12:00 kor adta föl) így másnapra hagytam.

2020. jún. 4. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem írj a tanárnak egy halasztási határidőt kérő e-mailt, amiben leírod az esszéid számát, és hogy már nem jut rá elég időd, hogy az általa feladott tananyagot kellőképpen feldolgozd. Kérjed, hogy fogadja el a holnapi napra a beküldött anyagodat!
2020. jún. 4. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Ha amúgy mondta a határidőt, csak a leadásnál nem adta meg, akkor jogos volt a részéről. Igen, tényleg megtanulhatta volna hogyan kell, de van aki nem ért ezekhez és lehet neki ez nehéz. Sajnos van ilyen, de ha amúgy elmondta a beadandó tudnivalóit, akkor az az érvényes és aszerint kell csinálni.

Én elhiszem, hogy sok más dolgod is volt, de a tanárt nem fogja meghatni, hiszen mondhatja, hogy az osztálytársaid is meg tudtak csinálni mindent.

2020. jún. 4. 14:26
 3/6 A kérdező kommentje:

ÖÖÖ-.- nem mondta el. Hogyan mondta volna el? Ez google classroom. És nincs óránk vele.

Összesen csak 2 tantárgyból van óránk. A többiből csak a kiadott feladatokat oldjuk meg.

Nem az osztálytársaim sem csinálták meg.

2020. jún. 4. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Nem írtál részleteket, én csak azért tippeltem erre, mert egy normális tanár ha nem is tud megadni egy infót így, akkor legalább elmondja órán ha van vagy ha más nem, email-ben is elküldhette volna a tudnivalókat.

De nyilván ha semmi ilyen nem volt, akkor abszolút nem jogos elvárás, hogy legyetek gondolatolvasók és találjátok ki. Én írnék neki, hogy azért nem csináltátok meg időben, mert nem tudtátok, hogy reggelre kellett volna és legyen szíves meghosszabítani és elfogadni utólag is.

2020. jún. 4. 15:15
 5/6 A kérdező kommentje:

Dehát írtam, hogy nem adott meg határidőt.. Azért hülye nem vagyok, ha órán elmondja, hogy figyeljetek srácok, a holnap kaidott feladatokat másnapra kérem, akkor oké. Dehát így...

Írtunk neki.. Majdnem mind, hogy a többi feladatnál 4-5 nap áll rendelkezésre. Ennyi erővel meg se kéne csinálnunk, hiszen nincs megadva a határidő. Szóóóóval most jár nekünk 4db ötössel. Mert az ér annyit, hogy lenullázza az egyest.

2020. jún. 4. 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

Persze, értelek és számomra is így lenne normális, de nem ismerlek és láttam már pár olyan kérdést itt az oldalon, ami ahol úgy szidták a tanárt, hogy tényleg nem volt jogos. Ne vedd magadra, nem téged nézlek hülyének, csak próbáltam biztosra menni, hogy most nem ilyenről van-e szó.

A tanárnak meg kellett volna adnia a határidőt és ha kicsit is korrekt, belátja, hogy hibázott és javítja.

2020. jún. 4. 15:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!