Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mindazok akik azt mondták...

Mindazok akik azt mondták idén már nem nyitnak ki a sulik mert kizárt minek mi értelme stb-na azok most mivel mosdatják magukat? Nyitnak a sulik....

Figyelt kérdés

Kb máj elején szavazást indítottam ki mondja azt kinyitnak a sulik még idén vagyis jún 2-.án.

És erre jött az anyázás a trollozás a leszidás miért mondok én ilyet dehogy nyit arra két hétre te troll te hülye honnan tudod tán jós vagy stb...

Na TESSÉK. Ennyi.

Június 2-től vissza lehet menni az iskolába, nyitnak az óvodák, bölcsődék

[link]

2020. máj. 20. 17:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, napok óta nem tudok aludni!! Kérlek áruld el, hogy kifizették-e már az internetet meg a nyomtatót. :(((( Sokan aggódunk érted. ♥
2020. máj. 21. 13:27
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
En orulnek neki, ha kifizetnek neki, szerintem szuksege van arra a penzre, hogy egy pszichiaterrel elbeszelgessen a rogeszmeirol, amik ennyire kozponti szerepet toltenek be az eleteben.
2020. máj. 21. 14:03
 23/32 A kérdező kommentje:

újra csak ugyanazt mondom amit eddig: jún 1 vagy 2 kormányinfo. Tessék nézni. Aztán UTÁNA beszélünk. Jó lesz így?

Ugyananz a szar semmi megy mint az iskolabezárások előtt. Nem zárják be nem zárják be kamu honnan tudod jós vagy? Erre én: tessék nézni a kormányinfót márc 15 előtt.

És mi volt márc 13. este 21.15kor? Bezárják az iskolákat.

Hát?

Jós? Troll? Vagy mi?

Így volt vagy nem így volt?

Most is így lesz.

Tessék nézni a TV-t jún 1 vagy 2 este.

ennyi.

Aztán UTÁNA lehet pofázni.

2020. máj. 21. 15:28
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Te ne tegezz engem!
2020. máj. 21. 17:21
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Hol tudok leborulni nagyságod előtt? Hol tudok szobrot állítani tiszteletedre? Hol zengjek ódákat a végtelen tudásodról? Hol mutassak be neked véráldozatot méltóságodnak?
2020. máj. 21. 17:29
 26/32 anonim válasza:
100%

Remélem most ez a kis epizód segít elfogadni, hogy nem vagy jós, és végre ráveszed magad, hogy elmenj a pszichiáteredhez, és bevedd a bogyókat, amiket felírt neked...

Jó elviccelődünk itt, de szerintem tényleg segítségre van szükséged. Nincsenek más mániás tüneteid is?

Komolyan keress szakértő segítséget, ha nem csak unalomból trollkodsz

2020. jún. 4. 21:07
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyitottak vissza az iskolák... most is olyan nagy az arcod? 😄😂
2020. jún. 5. 07:29
 28/32 anonim ***** válasza:
70%

"Tessék nézni a TV-t"

Kösz, nem nézek TV-, értelmesebbet csinálok helyette.

2020. jún. 5. 07:31
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

"Kösz, nem nézek TV-, értelmesebbet csinálok helyette."

Azért vagy itt a gyakorin. :DDDD

2020. jún. 5. 11:02
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a. GYIK értelmes.
2020. jún. 5. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!