Mindazok akik azt mondták idén már nem nyitnak ki a sulik mert kizárt minek mi értelme stb-na azok most mivel mosdatják magukat? Nyitnak a sulik....
Kb máj elején szavazást indítottam ki mondja azt kinyitnak a sulik még idén vagyis jún 2-.án.
És erre jött az anyázás a trollozás a leszidás miért mondok én ilyet dehogy nyit arra két hétre te troll te hülye honnan tudod tán jós vagy stb...
Na TESSÉK. Ennyi.
Június 2-től vissza lehet menni az iskolába, nyitnak az óvodák, bölcsődék
" Ott fehéren-feketén le van írva, hogy a digitális oktatás marad.
Én meg azt mondom immáron nem először (olvass vissza) idézem magamat:
"Az iskolák BE FOGNAK INDULNI.
A "marad a digitális oktatás" egy ÜRES DUMA.
Majd még jún 2-ig kijön egy újabb rendelet hogy nem marad a digitális.... hanem lesz helyette rendes oktatás.
És ezt én most itt írásba adom. ÉS ÍGY LESZ.“
Mi nem érthető ezen?
Eddig az a duma ment hogy ez a tanév már lemegy így.
Aztán az a duma hogy oké lemegy így de azért megnyitunk. Ez a duma megy most.
És a köv duma az lesz (majd még jún 2-ig valamikor) hogy nem lesz digitális se hanem minden vissza a régire.
EZEN MI NEM ÉRTHETŐ???
És újra jöhet az üres nulla duma hogy honnan tudod jós vagy nem tudhatod. Hát.... majd tessék nézni a kormányinfót máj legvégén.
Why are you so pressed? xd
Szavaztam én is a drága kérdésednél mert TUDOM, hogy a GIMNÁZIUMOK nem fognak újraindulni.
Kb.10 tanár plusz az igazgató mondta egymástól teljesen fügetlenül. Nekünk lesz valami bizonyítványosztás szerűség, tanítás NEM. Az általános sulikban és az ovikban meg ilyen gyerekfelvigyázás lesz azért, hogy a szülők ne essenek el mégtöbb bevételtől, tudjanak dolgozni.
16/l
Mar azt is lenyilatkoztak, hogy nemhogy normal tanitas nem lesz, de evzaro sem lesz, ugy ahogy eddig.
Orulunk, hogy neked van egy tevkepzet a fejedben, de masok mar az evzarast is leterveztek. (Es amugy lathatoan fogalmad sincs mennyi ido ujranyitni minden iskolat. Nem annyi, hogy a portas bacsi 7-kor kinyitja a kaput...)
"Mar azt is lenyilatkoztak, hogy nemhogy normal tanitas nem lesz, de evzaro sem lesz, ugy ahogy eddig"
JA!! AHA!!!
és akkor mondd meg nekem mit nyilatkozott Magyarország felelős miniszterelnöke 2020. márc 13-án reggel 8kor a Kossuth Rádióban az iskolák bezárása kapcsán? HM? emlékszel még? Mert én IGEN!!
és utána azt is mondd meg mit nyilatkozott ugyanez a miniszterelnök UGYANAZON A NAPON Márc 13-án este 22kor a rendkívülin az iskolák kapcsán ? emlékszel még? Mert én IGEN.
HÁt ennyit arról ki mit nyilatkozik!
"Nem nyitnak a sulik."
a) ments el amit írtál
b) nyomtasd ki
c) vedd elő jún 3-án amikor már nyitva lesz minden (igen, az iskolák is)
d) és utána köpd pofán magad a tükör előtt
megegyeztünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!