Mindazok akik azt mondták idén már nem nyitnak ki a sulik mert kizárt minek mi értelme stb-na azok most mivel mosdatják magukat? Nyitnak a sulik....
Kb máj elején szavazást indítottam ki mondja azt kinyitnak a sulik még idén vagyis jún 2-.án.
És erre jött az anyázás a trollozás a leszidás miért mondok én ilyet dehogy nyit arra két hétre te troll te hülye honnan tudod tán jós vagy stb...
Na TESSÉK. Ennyi.
Június 2-től vissza lehet menni az iskolába, nyitnak az óvodák, bölcsődék
"A tanév zárul jún. 15-én. Szóval "hagyományos" tanítás szept 1től várható."
És újra indul ugyanaz a mantra.... hogy nem is így meg nem is úgy.
Akkor megint JÓSOLOK ahogy máj elején is jósoltam.
Az iskolák BE FOGNAK INDULNI.
A "marad a digitális oktatás" egy ÜRES DUMA.
Majd még jún 2-ig kijön egy újabb rendelet hogy nem marad a digitális.... hanem lesz helyette rendes oktatás.
És ezt én most itt írásba adom. ÉS ÍGY LESZ.
És most megint indulhat a trollozás hogy honnan tudod nem vagy jós stb..
LEGUTÓBB IS NAGYON BEJÖTT EZ A DUMA MI?
Mosdani? Miért kéne bárkinek mosdatnia magát, amikor olyasmikről találgatunk, amiről senki ne tud semmit, és most SZERINTED neked lesz igazad 2 hét múlva, pedig SZERINTEM meg nem. Mosdatni magát max a politikusnak kéne, ha bejelentené, hogy ez így lesz, aztán visszakozna. De ilyenről szó nem volt.
Amúgy mitől vagy ilyen ideges, pubi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!