Most mi lesz hogy nem voltam szalagavatón? A semmin kívül?
Hónapok óta azt hallgatom a tanároktól hogy a szalagavató az kötelező és ha nem megyek akkor megnézhetem magam. Hogy mi fog történni konkrétan azt nem közölték.
Na múlt hétvégén volt a szalagavató és nem voltam. Azóta több nap eltelt és mi történt? Az amit sejtettem. A nagy semmi.
Még csak meg se említette nekem senki h nem voltam.
???
Hát akkor ennyit erről.
Az a kérdés h mit pofáztak a tanárok h ez meg az lesz ha nem megyek.
Mert ugyan mégis mit tehetnének. semmit.
de akkor minek túráztatták magukat?
Tanárok. Ennyi. A túlnyomú részük nem csinál többet, mint reggel 8 és délután 2 között gyermekmegőrzést végez.
Van esetleg iskolánként 2-3 értelmesebb tanár, azok nem tolják ennyire ezt a gagyi hercegnős-bálkirályos cirkuszt.
Az eredete amúgy még a 19. századra vezethető vissza, mikor a kisasszonyok és fiatalurak első bankett szerűsége volt ez. És kb ott lehetett először a társadalmi szabályok szerint ismerkedni, felkérni táncra a kiválasztottat.
Ma már ennek semmi alapja nincs, hogy miért lenne még fontos esemény.
De az utóbbi néhány évtizedben ez így beleégett a begyepesedett iskolavezetésbe, és "mUszÁlY" alapon csinálják.
Nálunk mindenki várta, részt vett, készültünk.
Te kihagytál egy eseményt, ami csak egyszer van az életedben. Ügyes vagy, gratulálok. Továbbra se gyűjtsd élményeket, legyél unalmas 👌🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!