Ciki nem táncolni szalagavatón?
Igazából elég gáz a helyzet, mert az osztályból mindenki táncol, és nekem is lenne párom, de NEM! Az egy nagyon undorító ember, büdös, rusnya, mint a halál, zsíros a haja, és egyszerűen minden lélegzet vétele idegesít! Inkább vállaljam be (nem akarom!), mert, ha arra gondolok, hogy a derekam fogja elfog a hányinger, vagy én legyek egyedül az, aki nem táncol az osztályból?
Igazából nem érzem úgy, hogy sokat veszítenék vele, mivel sohasem szerettem különösebben az osztályomat.
De még hezitálok..
Eleve kikölcsönzök egy ruhát rohadt drágán + sminkes + fodrász, aztán az érettségi mellett még tanuljak meg két táncot is, amiket természetesen 0. órában gyakorolnánk, ami azt jelenti, hogy kelhetek fel hajnalban. Egyáltal nem éri meg nekem. Tehát igazából minden ellene szól, csak, hogy így egyedül vagyok, az annyira nem jó. De mondjuk akkor nem is mennék el. A szalagtűzésre sem, majd kipostázzák:D
Nem ciki, én sem táncoltam. Mondjuk főként amiatt, mert a fiú partnerek közül elkapkodták a tűrhetőeket, lánnyal pedig nem voltam és vagyok hajlandó táncolni.
Egyébként nem éreztem magam kellemetlenül emiatt, sőt humorosan oldottuk meg a többi lánnyal a kellemetlennek ígérkező szituációt.
Én nem táncoltam szalagavatón, mert:
1. Kétballábas vagyok. Egyhelyben állva képes vagyok elesni.
2. Csak az iskolából lehetett fiút választani és a lányok minden évfolyamban minimum dupla annyian voltak, mint a fiúk.
3. A húgom is abban az évben ballagott és a nem akartam a szüleimet anyagilag terhelni a ruha költségével. Az meg tuti biztos volt, hogy olyan dologra nem költöm a diákmunkával összegyűjtött pénzemet, ami nem kötelező és nem szeretném csinálni.
Szóval megmondtam már korán, hogy nem fogok táncolni. A barátnőim is így döntöttek. Erre az iskola kitalálta, hogy büntetésből egész évben, heti 2 órában külön táncórára kell járniuk azoknak, akik a szalagavatón nem táncoltak. Már rég lement a buli januárban, de mi még mindig ott szívtunk szerda 8-9. órában egészen az utolsó hétig. Méghozzá olyan fiúkkal, akik gyűlölték és kínosnak tartották a táncot, illetve nulla ritmusérzékkel rendelkeztek, így folyton a lábunkra lépkedtek.
Szerencsére jó döntésnek bizonyult nem táncolni, ugyanis a szalagavató napján 40°-os lázam volt. Szívás lett volna a táncpartneremnek, ha az utolsó pillanatban maradt volna egyedül.
Köszi a válaszokat, és én sem táncolnék a szívem szerint, de végül úgy döntöttem, hogy nem hagyom ki, annak ellenére, hogy milyen partnert kaptam..
Igazából nem tudom, hogy miért gondoltam meg magam, de közrejátszott az is, hogy ez a srác már tavaly táncolt egy lánnyal, és ő is túlélte, szóval mi bajom lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!