Lehet ilyesmi ruhám szalagavatón?
Csupán csak azért kérdezem, mert mindenhol azt látni, hogy a lányok a hagyományos, pánt nélküli ruhákban táncolnak, de sajnos-nem sajnos, nekem ezek egyáltalán nem tetszenek. Nekem a hosszú ujjú, csipkével ellátott ruhák tetszenek. Pl. ilyesmik:
Lehet ilyen ruhám szerintetek?
Illetve, még olyan kérdésem lenne, hogy van ott egyfajta etikett, hogy azért kicsit visszafogottabb smink kell vagy lehet kicsit látványosabb is?
Pl. ilyen szemsmink, egy a rózsaszines matt rúzzsal
A szalonok külön címszó alatt árulják a szalagavatóra szánt ruhákat. Oké, hogy menyasszonyi ruhák, de mégis másak. Amiket te mutatsz, szerintem azok kifejezetten eskövőre valók A 3. mindenképp. Az 1. még határeset, de az biztos, hogy azzal is kilógnál.
Nem azt mondom én sem, hogy be kell olvadni mindenáron a tömegbe, de szerintem nagyon kilógni sem jó érzés.
Nekem idén van a szalagavatóm és hasonló stílusú szalagavatós ruhát kölcsönöztem. Háromnegyedes ujja van,az ujja végig csipke 😊
Az osztályomban nem lesz más lánynak ilyen, de engem ez nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!