Az egyetemeken miért kapkodnak annyira az emberek hogy minél hamarabb felvehessék a vizsgát?
Felveszik már decemberbe.
Én biztos mem fogok decemberbe vizsgáz felvenni.Annyi idő alatt megtanulni se lehet.
szerintem teljesen érthető, még benne van az emberben a drukk és a lendület, és tényleg van olyan, hogy jobb fejek vagy kicsit könnyebb, illetve nem akarom sűríteni januárra és idegrohamot kapni, ha kiderül, hogy olyan rohadt nehéz a vizsga, hogy többször kell majd menni
mikor hat vizsgám van, engem ugyan nem érdekel, hogy az az egy vagy kettő, amit feltudok venni karácsony előtt hányas lesz, eddig se tettek át fizetősre, nem ez a két tárgyam van egész félévben
nem kedvelem én se a túlbuzgó embereket, de szerintem ez nem buzgóság egyáltalán, inkább logikus, hogy nem akar az ember idegben lenni egészen január végéig, legalábbis szerintem
amúgy meg BME-s vagyok, úgyhogy van min idegeskedni néha
nem igazán értem, hogy téged ez miért zavar, kapásból feltudnék sorolni dolgokat, amik szerintem reálisan buzgóságra utalnak és értelmetlenek, de ez pont nem az
,,Viszont az is durva, hogy egyik ismerősöm dec.23-án is vizsgázik..."
Nálunk az egyik vizsga 24-ére lett kiírva :D Mint kiderült, véletlenül, mármint a Tanár Úr (tényleg nagyon szeretjük, aranyos, kedves és jól tanít, idős bácsi) minden keddre szeretett volna vizsgát, csak elfelejtette, hogy december van...Ennek ellenére 60/60-ra be van telve, úgy tűnik, mindenkinek nagyon is megfelel az az időpont. Reggel 8-kor levizsgázunk, délre már otthon vagyunk.
Én is mindig korai dátumra vettem fel (december vége, január eleje) az összeset. Arra igyekeztem figyelni, hogy karácsonykor ne kelljen tanulnom, de egyébként meg szerettem mindig is gyorsan letudni, aztán pihenhetek a következő szorgalmi időszakig, nem feszélyez a tudat, hogy még tanulni kéne. Megcsináltam így két szakot.
Most munka mellett, esti képzésen csinálok egyet, de ennél még mindig így esik jól. Szeretek túl lenni rajta, aztán jöhet a pihenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!