Az egyetemeken miért kapkodnak annyira az emberek hogy minél hamarabb felvehessék a vizsgát?
Felveszik már decemberbe.
Én biztos mem fogok decemberbe vizsgáz felvenni.Annyi idő alatt megtanulni se lehet.
Gondolom mert minél hamarabb le akarják tudni...
Én is az egyik vizsgámat felvettem eredetileg jövőhét csütörtökre (de végül át kellett raknom január elejére mert közbejött valami), ugyanis ez egy eléggé magolós tantárgy és úgy vagyok vele, hogy gyorsan bemagolom, amit be kell, levizsgázok belőle és 2 nap múlva úgyse fogok egy szóra se emlékezni belőle, nem is kell többet vele foglalkoznom és békében tanulhatok a többire.
Felőlem felvehetik,én inkább karácsonyozok
Meg direkt elcseszik a vizsgát,megírják 2-esre,ahelyett h rendesen felkészülnénel
Mondjuk en anno januarban sem keszultem jobban a vizsgara mint decemberben. :D
Egyebkent ha meg nem sikerul, januarban lehet javitani. Nalam ez is “jatszott”.
De egyebkent haragszol azokra akik elobb veszik fel? “En inkabb karacsonyozok” mintha hulyenek tartanad oket mert decemberben vizsgaznak. Ha meg igy van, en kerdezem... te hulye vagy? :D
Amúgy igen,hülyének tartom őket
Mit kapkodnak annyira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!